Armaris a Mida a Anoia

Armaris a Mida a Anoia

Armaris a Mida a Anoia, Funcional, indispensable a tots els dormitoris, gairebé un veritable objecte de desig de decoració!!!

Armaris a Mida a Anoia, Els realitzem amb estructures de fusta i portes en laminat de primera qualitat, els armaris corredissos proposats per la nostra empresa estan disponibles en múltiples combinacions que et permeten encaixar amb elegància i practicitat a la teva zona de dormitori.

L´àmplia gamma d´armaris i vestidors de la nostra botiga de mobles inclou armaris amb portes corredisses efecte fusta, en acabats brillant i mat o mirall, així com solucions amb televisió integrada a la porta, ideals per aprofitar al màxim l´espai, amb la menor empremta possible.

CONTACTE
Muebles a Medida en Vic

Armaris

Els armaris sovint són veritables solucions miraculoses per resoldre el caos de la casa, imprescindibles per donar a les habitacions, especialment a les més petites, una sensació d’ordre i neteja.

De vegades els armaris s’obtenen de nínxols, petits armaris, cantons inutilitzables de casa irregular que impedeixen l’ús dels murs.

En el passat era costum protegir-los – si més no pitjor – amb cortines escorregudes, amb el risc de resultats estèticament desagradables i sobretot antihigiènics (lamentablement les cortines no protegeixen de la pols, a més d’absorbir molt alhora).

Armaris a mida

Si, per contra, l’armari està destinat a una habitació més petita o per substituir el clàssic penjador, notarem que ja a l’estructura interna els armaris a mida destinats a aquests usos són diferents dels anteriors.

Normalment més senzilles o d’una sola cabina, estan equipades amb portes que s’obren i tanquen, no corredisses i una lleixa addicional que fa de penja-robes.

Aquesta darrera opció es pot afegir opcionalment als models bàsics juntament amb un joc de penja-robes especials o amb el mirall fixat a l’interior d’una de les portes de l’armari a mida.

Per la seva funció com a complements de decoració, habitualment col·locats en un rebedor o en salons d’estil diàfan, aquests armaris tenen un disseny més refinat en línies i colors, Clàssics.

Armari modular

Amb quatre portes, amb portes dobles o corredisses, amb calaixos, sabaters i penjadors, els nostres armaris modulars poden contenir la nostra vida.

Cada dia ens acostem al pit i ens preguntem: ‘Què porto posat avui?’ L’armari modular escollit pot ser de noguera, mirall o modern i acolorit.

Haureu de moblar la nostra habitació i ser d’impacte visual.

Serà més adequat per al context si s’hi adapta. Tot i això, a l’hora d’escollir armaris modulars per a dormitoris, no hem d’oblidar la necessitat per a la qual els comprem.

La regla fonamental és que l’armari sigui capaç de contenir tot allò que necessitem, sense necessitat de deixar res més a casa. Aleshores, per a aquells que odien llençar la seva roba, recomanem un gran armari.

Els guarda-robes han de reflectir necessàriament la personalitat dels qui els compren i els faran servir.

Armari de dormitori

Alguns armaris de dormitori també tenen un lloc reservat per a les sabates: per fer més fàcil i ràpid el ritual de cada matí.

Els materials de tots els armaris són sempre els mateixos: fusta, metall i plàstic. El que els dissenyadors aconsegueixen crear amb només uns quants elements i infinites possibilitats de color és realment sorprenent.

La qualitat de les matèries primeres per a l’armari del dormitori farà que la vostra habitació sigui sofisticada. Si voleu estalviar diners, també podeu optar per materials de menor qualitat: si el dissenyador és un professional, l’aspecte no es veurà afectat.

Pel que fa al material a triar per a l’aspecte exterior de les portes, el consell general és triar-los reflectit.

L’efecte mirall farà que l’habitació sembli més gran, si més no en aparença. Si la porta del bany dins de l’habitació està envidriada, opteu per portes de vidre esmerilat o tractat d’una altra manera.

Armaris moderns

L’elecció de l’armari modern adequat per a un dormitori o per a qualsevol altre ambient on aquest objecte pugui ser funcional, mai no es pot separar d’una acurada avaluació de l’estil que ha de caracteritzar aquest moble tan útil.

Un armari modern ha de satisfer almenys tres necessitats: ser espaiós, ben col·locat i, avui més que mai, també dissenyat per donar al look d’un ambient un toc de disseny d’acord amb l’estil escollit.

Amb la difusió d’opcions de mobiliari cada cop més funcionals i minimalistes, especialment als espais de vida urbans, el disseny de l’armari s’estudia cada vegada més per garantir una capacitat extrema i una multifuncionalitat, però sense sobrecarregar-lo amb la seva presència.

Alguns serveis Extres d’Armaris a Mesura a Anoia

I molts serveis més; passa per la nostra web i observa tot el que et podem oferir per a tu i la teva llar.!

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?