Recibidores a medida

Rebedors a mida

Mobles rebedors a mida

Muebles recibidores a medida

Quan els mobles prefabricats simplement no satisfan les seves necessitats, ens pot dir quines dimensions necessita i ho construirem a mida per a vostè!
Feu-nos saber quin tipus de peça personalitzada està buscant i trobarem la millor manera de construir-la. El nostre dissenyador de mobles personalitzats crearà maquetes per assegurar-se que ho tinguem tot bé abans de fabricar la peça.
Oferim més de 40 opcions de colors diferents, i també oferim serveis personalitzats de combinació de colors per realitzar el vostre rebedor a mida i personalitzat. Rebedors a mida personalitzats a preus molt competitius.
El teu rebedor és l’espai on passes molt de temps, ja sigui sol o amb familiars i amics. Fes que compti transformant-lo en un espai més còmode i elegant. Trieu dissenys de mobles dentrada que reflecteixin la seva personalitat i estil de vida i combineu-los amb el disseny interior de lespai, sense importar la mida que tingui.

Aquí hi ha algunes regles clau que cal tenir en compte per assegurar-se que el disseny dels seus mobles per a la sala sigui ladequat:

Els mobles han de ser accessibles, adaptables i no han de semblar estranys. Col · loqueu les cadires i els sofàs al voltant d’una finestra gran perquè pugui aprofitar al màxim la llum del sol i les vistes.
El tipus de mobles que escull i com es col·loquen al passadís també determina la seva aparença general. Si voleu crear un ambient informal, opteu per un disseny asimètric incorporant un sofà seccional i alguns pufs o cogins per a seients addicionals. Si vols un espai formal i simètric, combina un joc de sofà estàndard amb una taula de cafè al centre i una taula auxiliar a cada extrem.
L’alçada del disseny dels mobles també s’ha d’optimitzar. A més, la quantitat de cadires de menjador ha de coincidir aproximadament amb la quantitat d’àrees per seure al passadís.

Aquesta és una representació ideal d´un disseny modern de mobles de saló. El sofà groc i les butaques grises brinden suficient i còmode espai per seure, mentre que les taules rodones complementen la catifa, els llums, el pis de fusta i les parets clares.

Disseny de mobles de rebedor amb els millors materials i adaptats a les teves mides concretes.

Disseny de mobles de rebedor que brinda als convidats una càlida benvinguda.
Aquest prestatge de fusta clara us dóna un ambient rústic i càlid a l’espai de l’entrada. És una opció perfecta de disseny de mobles per a salons petits. Ha transformat un espai que altrament estaria mort/passat per alt en una cosa més animada i elegant. El mirall col·locat al mirador amb una planta verda completa l’aspecte general i l’estat d’ànim de l’espai.

Disseny de mobles de rebedor que creï un ambient informal.
Aquest és un tema de disseny de mobles de saló simple on la còmoda butaca reclinable aporta un ambient casual i informal a l’espai, mentre que la taula central de doble vidre és una obra mestra absoluta. La llosa superior és fixa i la llosa inferior es pot moure sobre rodes, cosa que li brinda espai addicional a la taula quan ho necessiti.

Disseny de mobles de TV al saló.
Dóna-li al teu televisor/unitat d’entreteniment un lloc especial incorporant-lo a un disseny d’aparador de TV que s’estengui de paret a paret. Els gabinets blancs i els prestatges oberts us brinden espai addicional per emmagatzemar les seves consoles de jocs, equips, llibres, articles més petits i altres. Els sofàs multicolors, la taula de centre de vidre i fusta i les opcions d’il·luminació són la cirereta del pastís.

Disseny de mobles de saló simètric
Aquesta és una sala d’estar moderna i minimalista en tons blaus, marrons i préssec. Presenta equilibri i simetria en la manera com s’organitzen els mobles i la decoració. Els prestatges muntats a la paret us ajuden a optimitzar l’espai i emmagatzemar tots els seus articles més petits.

Disseny de mobles de rebedor que ofereix un ambient sofisticat.
Aquest sofà corb gris fosc demarca visualment la sala d’estar, el passadís i el menjador i es veu bell. La còmoda de fusta de les taules contrasta bé amb el disseny general de l’habitació, mentre que els llums al sostre creen un ambient sofisticat.

Muebles recibidores a medida

Armaris rebedors a mida

Armarios recibidores a medida

Com trobar el fabricant adequat de rebedors dentrada a mida i personalitzats.
Ja sigui que estigui planejant afegir solucions demmagatzematge a tota casa o en gabinets personalitzats per passadissos específics, pot aconseguir una transformació completa de casa seva. Tot i això, decidir optar per gabinets personalitzats per renovar l’espai del passadís de casa és només el primer pas. A continuació, ha de trobar un ebenista personalitzat fiable, algú que es pugui associar amb vostè en aquest important viatge.
La contractació d’un ebenista personalitzat ha de ser un procés molt selectiu. Als Armaris a Mida de moblesamida.net esperem que els nostres clients siguin molt minuciosos a l’hora de considerar-nos per als seus projectes. No ho tindríem de cap altra manera.
Els ebenistes qualificats i de bona reputació entenen la importància de fer servir fusta d’alta qualitat i dissenys únics als gabinets que fabriquen. S’enorgulleixen immensament del seu ofici i treballen àrduament per executar la visió que els propietaris tenen dels espais nous o renovats.
Amb el mercat inundat de professionals de gabinets personalitzats, com pot estar segur de contractar el correcte?
Naturalment, voldrà treballar amb professionals experimentats i talentosos que també puguin brindar un servei al client. Aquí hi ha algunes consideracions per ajudar-lo a prendre una decisió informada.

El primer pas per trobar un ebenista personalitzat de confiança és fer la seva tasca investigant ebenistes personalitzats a la seva àrea. Comenceu la vostra diligència deguda creant una llista de professionals locals que ofereixen les solucions que necessiteu. A partir d’aquí, la investigació us ajudarà a reduir les vostres opcions.
Truqui als ebenistes personalitzats a la llista curta. Parli amb ells per obtenir més informació sobre les solucions, els serveis i els processos. Obtingueu pressupostos formals per al vostre projecte, incloses les representacions, i recopileu tota la informació que necessiteu per prendre una decisió meditada.
Una investigació exhaustiva com aquesta no només us brindarà la informació que necessita per comparar i contemplar, sinó que també ajudarà a garantir que contracti algú amb un estil de comunicació amb què se senti còmode.

Voleu contractar un ebenista personalitzat amb experiència en la construcció del tipus de gabinets que està contemplant. Per exemple, si necessiteu gabinets per a la vostra llar, assegureu-vos que el possible ebenista tingui experiència en la construcció de gabinets personalitzats per al vestíbul de la casa. De la mateixa manera, si esteu buscant mobles doficina, el seu ebenista ha de tenir experiència en aquesta àrea.
Assegureu-vos que l’experiència de l’ebenista s’alineï amb les seves necessitats ajuda a garantir que contracti algú amb l’experiència adequada, algú que estigui preparat per enfrontar qualsevol obstacle mentre fa la millor feina per a vostè. Us recomanem posar-vos en contacte amb nosaltres perquè som la millor opció per a mobles a mida i personalitzats a tot el territori de la comunitat Catalana.

Els mobles personalitzats són una inversió. Per assegurar-vos d’obtenir el màxim rendiment de cada euro que gasteu, assegureu-vos de contractar un ebenista amb un excel·lent historial de compliment de les expectatives del client.

Els mobles a mida personalitzats afegeixen estil, sofisticació i caràcter a un espai. Porten organització i ordre a diferents àrees duna casa duna manera que els gabinets demmagatzematge produïts en massa no poden.

Per gaudir veritablement dels beneficis dels mobles personalitzats, ha de treballar amb els fabricants de mobles personalitzats adequats, que puguin garantir una feina ben feta amb materials de qualitat i una artesania superior. Necessites treballar amb Moblesamida.net, L’equip de professionals de Moblesamida.net.

Armaris rebedors a mida crea armaris i sistemes de magatzematge artesanals que reflecteixen la teva personalitat i enriqueixen el teu estil de vida. Fa més de 20 anys que ho fem, amb centenars i centenars de clients satisfets.

Armarios recibidores a medida

Prestatgeries per a rebedors a mida

Estanterias para recibidores a medida

Si voleu instal · lar prestatges a les parets per exhibir les seves peces decoratives, hi ha moltes idees de decoració de prestatges que poden ajudar-lo. Però si voleu diferenciar-vos de la multitud, vegeu alguns dels dissenys de prestatges únics que cobrim a continuació que seran ideals per a la seva llar moderna. En tenir un toc industrial en el disseny, els prestatges de metall ajustables no només poden emmagatzemar objectes de diferents alçades amb els seus prestatges ajustables, però també es poden combinar amb prestatges similars utilitzant un sistema de connexió únic que us permet crear una solució de prestatgeria modular .

Igual que els taulers tous que es fan servir a les aules, els taulers perforats estan fets de fibres de densitat mitjana o acer amb orificis perforats a la superfície a intervals regulars. Aquests forats es poden fer servir per penjar ganxos, prestatges petits i clavilles per guardar les seves pertinences. És una de les millors solucions de prestatgeries per organitzar la vostra oficina a casa i maximitzar l’espai d’emmagatzematge vertical.

Les prestatgeries invisibles han estat de moda des de fa un temps i segueixen un principi força simple. El prestatge flotant prim en realitat llisca dins d’un llibre gruixut per cobrir-lo i la coberta inferior del llibre s’insereix acuradament en petits ganxos metàl·lics col·locats a la paret per evitar que caigui i destrueixi la il·lusió. Aquesta pot ser la solució demmagatzematge ideal per als amants dels llibres que desitgen exhibir els seus llibres favorits sense afectar latractiu del seu interior.

Els prestatges de paret estan disponibles en moltes formes diferents i si està buscant prestatges flotants, res no s’adaptarà millor al seu interior modern que els prestatges hexagonals. Generalment instal·lats en grups, aquests prestatges tenen 6 costats plans, generalment estan fets de fusta i es poden pintar per combinar amb qualsevol combinació de colors. Podeu crear dissenys de prestatges únics organitzant els hexàgons en qualsevol patró que vulgueu. Aquestes prestatges també s’assemblen a la forma de bresques, cosa que se suma al seu atractiu únic.

Els prestatges triangulars tenen la forma de tres costats plans i es poden col·locar junts o per separat a qualsevol paret. Els prestatges de bec consisteixen en triangles verticals que s’enlairen com el bec d’una muntanya, però també pot girar els prestatges per fer-los servir com a triangles invertits. Aquests prestatges es poden fer servir per portar asimetria a l’interior per a una decoració ben balancejada.

Un prestatge quadrat té quatre costats de fusta iguals i generalment gruixuts que actuen com un marc per a les seves peces decoratives. Aquests prestatges simples ofereixen molt espai demmagatzematge a linterior ia la part superior del quadrat i estan disponibles en una varietat de colors. Podeu barrejar diferents mides a la mateixa paret per crear una peça central per a la seva habitació. Girar la mateixa solució de prestatgeria cap a un costat li dóna una vora superior i inferior punxeguts, en forma de diamant, per fer que el disseny sigui més interessant a la vista.

Els prestatges en forma d’onada, també anomenats prestatges d’espina de peix segons com es col·loquin, són una sèrie de prestatges en forma de V que es col·loquen en una línia horitzontal per formar l’onada. Els prestatges es poden girar i tant la part superior com la inferior es poden fer servir per a emmagatzematge. Aquests prestatges generalment tenen panells plans a les vores per evitar que els llibres o les peces decoratives llisquin per les vores quan s’usen com una V invertida. És una solució demmagatzematge artística i modular i la versatilitat del disseny ho fa extremadament únic.

Ara coneix alguns dels dissenys de prestatges més exclusius que pot incorporar al disseny de casa seva. Si actualment està llogant un lloc, aquí hi ha algunes maneres de decorar les seves parets sense fer-les malbé. També heu de consultar aquestes idees econòmiques per millorar les parets del vostre passadís si teniu un pressupost ajustat.

Estanterias para recibidores a medida

Sabaters rebedors a mida

Zapateros recibidores a medida

La comoditat a la llar ha esdevingut un aspecte fonamental per a tothom. Poder guardar totes les nostres peces, evitant tenir-les escampades per tota la casa, aporta tranquil·litat i permet llibertat de moviments i facilitat d’organització.
Però, com hem dit abans, totes les nostres diferents peces necessiten el seu propi lloc per una àmplia gamma de raons.
En primer lloc, per la seva olor. Sortim al carrer a les nostres sabates, és a dir, recollim la brutícia que després portem a casa. Si les guardem amb les nostres peces, aquesta olor i tota la brutícia que s’hi incrusta es trasllada a la roba. Això no és gens higiènic ni recomanable.
També és molt més fàcil accedir a les diferents sabates de què disposem si es col·loquen en un sabater podent triar, a cada moment, les que millor s’adapten a les necessitats dels clients en cada moment.

Sens dubte, incloure un sabater als teus dissenys et farà destacar sobre la resta de la competència. Els clients busquen comoditat i practicitat. I l’ordre i l’organització ho proporcionen.
Els sabaters són mobles pràctics, decoratius i funcionals que ofereixen les mateixes prestacions que qualsevol altre tipus d´armari i permeten triar el tipus de mobiliari més adequat, ja sigui baix, en forma de bagul, alt, d´entrada…
Així que no esperis més i inclou un sabater als teus dissenys. Ens cenyim a l’espai ia les necessitats específiques de cada client i us oferim la solució que busqueu.

Hi ha diversos tipus de sabaters que pots adaptar a l’espai que utilitzaràs, utilitzant les ferramentes per a armaris que t’oferim a moblesamida.net.
Hi ha, per exemple, sabaters laterals. Són ferratges senzills però molt pràctics que permeten veure els diferents tipus de sabates. També poden ser de diferents materials i colors, metall o fusta, i es poden integrar fàcilment a qualsevol armari. També vénen amb el sistema extraïble.
Un altre sistema que també és tendència són les calaixeres o sabaters auxiliars que es poden incorporar als armaris. La seva característica principal és que permeten optimitzar l’espai disponible, emmagatzemant de 20 a 40 parells de sabates. A més a més, permeten combinar el moble amb la decoració de l’habitació.

Cada parell ha de poder seure correctament dins del sabater. No col·loqueu cap objecte sobre les sabates per evitar deformacions o danys.
També es recomana tenir un kit per a la cura de les sabates que inclogui raspalls, aerosols impermeabilitzants, betum per a sabates i coixinets per netejar.
Un bon sabater pot fer la vida més fàcil. Podeu protegir el vostre estimat calçat del desgast i fer que la vostra llar estigui més organitzada. Seguint aquests passos, segurament trobareu la solució d’emmagatzematge de sabates que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Zapateros recibidores a medida

Bancs i penjadors per a rebedor

Bancos y colgadores para recibidor

L’entrada de casa està destinada a ser acollidora, però massa sovint es pot convertir en un desordre. No obstant això, amb lajuda dun banc de passadís, pot donar-li al seu bany dentrada latmosfera neta i acollidora que desitja. És així com aquest producte de mobiliari pot beneficiar a la seva llar.

Seients còmodes
La majoria de nosaltres no tenim sabates que ens puguem posar o treure’ns. Un banc de passadís proporciona un lloc còmode per seure mentre es posa les sabates, cosa que ajuda que la seva rutina diària sigui més fluida.

Penjadors
Alguns bancs de passadís també tenen una àrea amb ganxos muntats on pots penjar abrics i jaquetes. Els “casellers” individuals brinden un espai on cada membre de la família pot guardar el seu abric.

Organització addicional
Aquest producte de mobiliari no es limita a ajudar-te a organitzar les sabates i abrics. Els prestatges i calaixos addicionals són perfectes per emmagatzemar altres coses que podria necessitar agafar abans de sortir, com bufandes, guants o fins i tot les claus del seu cotxe.

Baix manteniment
Un banc dentrada de fusta té lavantatge afegit que requereix un manteniment mínim. Els mobles de fusta tenen la força i la durabilitat per suportar puntades accidentals quan els seus fills es treuen les sabates. Sense haver de preocupar-se per les abonyegaments i les marques de desgast, us resultarà molt més fàcil cuidar la vostra entrada.

Si bé ara oferim una àmplia selecció de productes predissenyats, també continuem servint als nostres clients brindant feina personalitzada. Després de tot, cada moble artesanal que produïm està fet completament des de zero, així que el treball personalitzat és natural per a nosaltres! Ja sigui que vulgui bancs i penjadors per passadís únics i necessiti mesures personalitzades per a un dels nostres gabinets de gelea, estem disposats a treballar amb vostè per crear exactament el que necessita.
Volem crear alguna cosa que s’adapti a les seves necessitats i serveixi bé la família en els propers anys.

Bancos y colgadores para recibidor

Penjadors penja-robes per a rebedor

Colgadores percheros para recibidor

Els ganxos per a abrics són complements funcionals i elegants per a qualsevol decoració de la llar. Alguns poden subestimar aquests petits detalls de ferreteria, però a Moblesamida.net, creiem que els ganxos per abrics mereixen més crèdit del que la gent els sol donar. Els ganxos per a abrics són versàtils, convenients, moderns i ajuden a eliminar el desordre a casa seva.
Els ganxos per a roba es poden utilitzar a tota la casa. Al rebedor, els penjadors s’utilitzen per penjar abrics, paraigües, claus i barrets, perquè puguis posar-te’ls fàcilment abans de sortir de casa o, després d’un llarg dia de feina, per tornar a penjar-los i sentir-te com a casa. .
A la cuina, els ganxos per a roba es poden utilitzar per penjar draps de cuina, les seves tasses favorites i fins i tot paelles i olles per afegir més espai als gabinets de la seva cuina.
Al bany, els penja-robes són ideals per penjar tovalloles i barnussos. I al dormitori, els penja-robes són perfectes per penjar jaquetes, bufandes, collarets, bosses i més. Si els vostres cinturons es continuen perdent en un armari desordenat, potser és hora d’enganxar-los als ganxos per a roba, perquè pugui recuperar-los fàcilment.

Els penja-robes són simplement una de les millors solucions d’emmagatzematge disponibles per a la seva roba i accessoris. Aquestes petites peces de ferreteria us permeten guardar ràpidament, per exemple, un gran abric d’hivern darrere de la vostra porta en lloc de deixar-lo sobre una cadira. Els ganxos per a abrics t’ajuden a mantenir les teves pertinences organitzades i accessibles en tot moment.
Els ganxos per abrics no només són pràctics, sinó que també poden afegir un toc personal i estil a casa seva. Els ganxos per abrics són articles resistents i de moda que vénen en una varietat d’acabats, estils i dissenys per combinar o realçar la decoració.
Si esteu buscant penjadors a la venda, us recomanem alguns dels nostres penjadors més venuts, inclosos els penjadors negres mat, els penjadors d’acer inoxidable i els penja-robes d’època de bronze envellit.

Potser esteu buscant una solució d’emmagatzematge per als vostres abrics, barrets i altres accessoris en lloc de deixar-los a la barana o en un moble a prop de la vostra entrada. Els penja-robes són la solució perfecta! Aquests ganxos són ideals per mantenir els seus abrics accessibles i organitzats mentre afegeixen un toc especial d’estil a aquest espai poc apreciat a prop de la porta de casa.
A moblesamida.net , tenim disponible una àmplia gamma de penja-robes i penja-robes per a parets i portes, incloent quatre penja-robes adhesius negre mat. Ja sigui que vulgueu instal·lar penjadors individuals o penja-robes grans, descobreixi com col·locar correctament penja-robes a les parets i penja-robes a les portes avui mateix.

Espero que aquesta publicació de bloc us hagi donat suficient inspiració per triar els mobles adequats per complementar la decoració del seu saló i portar-lo al següent nivell. Emprèn la transformació i deixa que el teu saló visqui tot el potencial! També tenim disponibles penja-robes, com el penjador blanc amb tres ganxos platejats i el penjador blanc amb sis ganxos platejats. A més d’aquests, també oferim penjadors de quatre ganxos i penja-robes de cinc ganxos. Poseu-vos en contacte amb el nostre equip avui.

Colgadores percheros para recibidor
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?