Menjadors a Mida

Menjadors a Mida

Menjador Personalitzat

Punt de trobada per a les famílies en qualsevol menjar, les taules de menjador s’han modernitzat i permeten una major personalització, amb innombrables bases, diversos models de fusta i infinits tipus de cadires.

El nostre mobiliari de disseny és el resultat de la unió entre la gran passió per la fusteria, transmesa de generació en generació, i el desig de donar forma a noves idees i pensaments, en sintonia amb els temps.

Les nostres col·leccions amb connotacions experimentals estan compostes per objectes únics, rics en significat, que expressen els valors de l’artesania italiana.

La col·laboració amb importants dissenyadors internacionals ha donat via lliure a la creativitat, per crear productes de mobiliari exclusius.

El típic menjador concebut com una sala separada, utilitzada exclusivament per a la convivència, pot semblar ara el llegat d’una forma de vida força allunyada dels costums actuals.

En l’època contemporània, les convencions socials més informals o el treball a un ritme frenètic que sovint porten a sortir a sopar i, el més important, la mida dels habitatges es redueix, vol dir que poques vegades podem tenir un especial local per al dinar.

No cal dir que el menjador ha d’estar situat prop de la cuina i separat d’ella per una porta o una trapa.

La grandària de la sala també és fonamental: perquè aproximadament sis persones es moguin còmodament en els espais interposats entre els mobles de menjador, es necessiten al menys 12-16 metres quadrats.

No obstant això, fins i tot un menjador petit, sempre que estigui separat de la cuina, pot ser bastant pràctic, ja que li permet no interferir amb aquells que estan ocupats cuinant.

contacte

Menjadors a Mida moderns amb taula rectangular.

En els mobles de el menjador, la taula se sol col·locar en el centre de l’habitació.

Per a la màxima comoditat dels comensals, l’espai a la taula disponible per a cada un ha de ser de al menys 60 cm, calculant 45 cm addicionals disponibles per poder moure la cadira cap enrere, a més de l’espai necessari per als que, en servir el menjar, s’ha de moure al voltant de la taula.

Per tant, a l’hora de comprar una taula de menjador caldrà avaluar correctament l’espai que necessita cada comensal, així com considerar que una taula rodona és més adequada per a espais més reduïts.

Si els cubs disponibles són realment mínims, sempre pots optar per una taula extensible, mentre que la rectangular és ideal per a grans volums.

Podràs triar els mobles, personalitzar i estalviar diners quan escullis fer-ho directament de la fàbrica de taules de menjador!

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?