Mobles Especials

Mobles Especials

Els productes de Mobles a Mida, són el resultat d’una acurada investigació que es destaca per la qualitat i el refinament, amb extrema atenció a el més mínim detall. El treball dels mestres artesans fa de cada peça una veritable obra d’art decorativa.

El “fet a mida” està en l’ADN de l’empresa, concepte d’individualitat, singularitat i exclusivitat del producte espanyol profundament arrelat en el nostre pensament i en la nostra cultura.

Mobles a Mida és un dels protagonistes d’aquesta excel·lència espanyola, amb una llarga i prestigiosa trajectòria en la creació d’ambients i productes, sense límits de tècniques i materials; obert als experiments més atrevits i les peticions més sofisticades d’una clientela que exigeix ​​el millor i l’exclusivitat.

 • Quadre

  Oferim totes les possibilitats dels acabats existents per a pintar: microtextura, setinat, alt brillantor o alt brillantor metal·litzat, efecte, perlat i daurat, amb infinites possibilitats de color.

 • Encenent

  Línia completa de lluminàries i tires LED, d’alta durabilitat i desenvolupades exclusivament per a la línia de mobiliari. Per a ús en tots els ambients, amb opcions de temperatura de color, amb intensitats que varien des de la il·luminació funcional i decorativa.

 • Acabats

  Capacitat per produir articles d’alta qualitat per a ambients exclusius. Fusta massissa, xapes naturals, laminats d’alta pressió, pells i teixits naturals, metacrilat, pedres naturals.

 • Serrallers

  Fusteria pròpia i completa per a l’execució de projectes de mobiliari, on és possible utilitzar la nostra línia completa de la nostra pintura, amb els mateixos acabats i colors que el mobiliari.

T’oferim varietat en Mobles Especials

Les cases i els seus espais reflecteixen personalitats i per tant tots desitgem tenir llocs especials i així gaudir de la comoditat. En l’arquitectura hi ha zones que poden ser embellides i optimitzades amb dissenys de mobiliari enfocats per a cada activitat, generant ambients únics a l’interior de la llar per al gaudi personal i familiar.

Fabriquem mobles amb la complexitat, estil i personalitat necessaris per a cada ambient.

 • Mobles per a la teva habitació
  Un dels aspectes fonamentals a l’habitació són els mobles, aquests són imprescindibles i són els que permeten crear l’atmosfera desitjada. A l’hora de triar-los, convé tenir cura tant l’estètica com la funcionalitat, sempre han de respondre a les necessitats.
 • Mobles especials infantils
  Uns mobles adequats per als més petits han de tenir un acabat especial perquè no s’esgarrapin i no es facin mal. Per això, abans de triar per uns o altres, és molt important fixar-se bé en els petits detalls.
 • Armaris Especials
  Hi ha moments d’intimitat que requereixen d’espais especials; llocs en els quals, el bon gust i l’organització conviden a la trobada amb la bellesa pròpia. Un armari és un espai únic on organitzem les nostres peces i per tenir un bon disseny no fa falta grans espais, sinó una correcta organització modular que permeti un bon funcionament.
 • Menjadors Especials
  Podem crear perfectes combinacions per a qualsevol dels estils, com per exemple aquest fabulós conjunt de mobles de menjador clàssic, que a més forma part de la sèrie de còmodes i armaris amb aquesta mateixa aparença tan senyorial i luxosa.

Fabriquem els nostres productes en una línia de producció automatitzada, però també mantenim els nostres processos de fabricació artesanal en articles personalitzats i exclusius.

Les nostres dates de lliurament i muntatge estan programades amb els clients abans de començar la producció i són complertes estrictament pel nostre propi equip de lliurament i muntatge, capacitat en la nostra fàbrica.

Som fabricants sense intermediaris

Disposem d’articles amb possibilitat de producció automatitzada en grans quantitats i de forma ràpida, juntament amb articles de personalització amb producció artesanal.

Contactat AMB NOSOTORS
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?