Serveis

Qui formem part?

EL NOSTRE EQUIP EL FORMEN ELS QUE CRIDEM COL • LABORS (ARQUITECTES, DISSENYADORS I INETRIORISTES), LA FÀBRICA I ELS FUSTERS MUNTADORS.

DISSENY

Primera visita a casa
Esbós bàsic
Plànols de detall

FABRICACIÓ

Materials de primera qualitat
Última tecnologia de producció (CNC, làser...)
Acabats de primera qualitat

MUNTATGE

Col·locació
Ajustaments
La satisfacció del client
sec

El nostre servei semi-personalitzat

Si no vols començar de zero, et podem presentar un catàleg de dissenys que hem fet abans però que creiem que quedaran perfectes per a la teva llar, però que encara et permetran afegir la teva personalitat als detalls. També us podem mostrar una representació digital de la sortida final.

Dissenys Senzills

Amb tota la varietat que hi ha, és possible que tingueu la temptació d’amuntegar una gran quantitat d’estils en un espai petit. Podem ajudar-te a visualitzar el que realment necessites per a la teva llar i què resistirà el pas del temps. Això us estalvia diners i manteniment, a més d’evitar el desordre.
Algunes persones confonen el disseny de luxe amb un munt d’embelliments i detalls. Però sabem que els dissenys més senzills, sense detalls distrets, en realitat prenen l’artesania més hàbil, ja que no hi ha cap disfressa per a l’error.

GALLARY

la qualitat és el primer

team

1.

El nostre equip construeix la teva peça exactament tal com la vas dissenyar

manufacture

2.

Comprovem cada costura i grinyol durant una inspecció de 45 punts

Muebles a Medida en Badalona

3.

La teva peça arriba a fabricació

sec

4.

Un cop arriba la teva peça,  es lliura directament al teu espai i s’ajusta a la perfecció.

img

És personalitzat!

Comencem pel més evident. Quan encarregueu una peça de disseny personalitzada, formeu part del procés des del disseny fins a la selecció dels materials fins a la producció final. És una extensió de la vostra personalitat que es mostra al vostre espai. A més, no hi ha sorpreses desagradables. Si alguna cosa no és exactament com voleu, sempre hi ha marge de canvi.
Les cases petites (o fins i tot els petits racons de les cases grans) no tenen el luxe de poder adaptar-se a cap tipus de disseny. Una cosa feta per adaptar-se exactament a l’espai que teniu és probable que us estalviï diners i estrès a la llarga.

Podeu participar en el procés de disseny tant com vulgueu, però el resultat sempre reflectirà una mica de la vostra vida.

Els mobles fets sempre es produeixen tenint en compte els gustos populars. Els sofàs són majoritàriament en beix i gris perquè aquests tons es consideren pràctics i les úniques opcions que coincideixen amb la decoració de tothom.

Obteniu assessorament expert i artesania experta

Potser creieu que els vostres simpàtics fusters de barri poden fer-vos la taula de somni per a la vostra cuina o aquella balancí que sempre heu desitjat. I potser sí que poden. Però alguns dissenys requereixen entre 3 i 4 tipus d’expertes diferents, sense oblidar la coordinació complexa i els seguiments constants. El que sembla bé a Pinterest o Instagram pot ser que no sigui pràctic en el vostre clima o la vostra situació de vida específica, però no us trenqueu el cor! Aquí és on el nostre dissenyador de mobles a mida arriba ple de consells i idees útils.

El luxe està tot en els detalls. Potser penseu que la franja fosca és només un simple panell pintat, però en realitat és una tira independent de fusta de noguera, mentre que la resta de la cadira està feta de pi. Tingueu en compte també detalls com ara les potes davanteres tallades.

La cama doblegada (en blanc) de la nostra taula  està feta de metall. La resta de la taula és de fusta.

Aquesta cadira de balancí d’aspecte enganyosament senzill està feta de teca amb angles metàl·lics a l’interior per a l’equilibri. El document del client era per a una cadira en la qual pogués plegar còmodament les cames i llegir durant llargs períodes de temps. Les ratlles es van dissenyar segons les opcions de color del client i es van cosir individualment en bandes. Va requerir el treball en equip de fusters, un taller de metall i un sastre expert per fer-ho una realitat que el client sempre estimarà.

Un enfocament més senzill per als mobles dissenyats a mida

A Moblesamida.net, la comanda no comporta cap cost ni complicació. Els nostres experts treballen amb tu per donar vida a la teva visió de casa en tres senzills passos.

1.Trobar el teu estil

El nostre showroom està equipat amb sofàs, seccionals i mobles per inspirar-te. El nostre equip d’experts treballa amb tu per trobar la combinació perfecta de teixit, materials i disseny que s’adapti als teus gustos i pressupost.

2.Elaborem els seus mobles

Amb la vostra visió com a guia, el nostre equip fa a mà els vostres mobles segons les vostres especificacions

3. Donar vida a la teva visió

Entreguem i muntarem el teu nou moble exactament al teu gust.

cadires de menjador
slider-3

Experimenta amb alguna cosa diferent

Atreveix-te a fer realitat els teus projectes de mobles a mida. Tu demana i nosaltres el farem realitat. Pots demanar el que vulguis, armaris, vestidors, portes, taules o cadires.

Servei col·laboratiu i personalitzat

No ens referim només a trucades de zoom. La nostra consultora sovint acompanya els clients a comprar teixits i pot visitar el lloc diverses vegades si és necessari. La nostra consultora utilitza la seva considerable experiència per ajudar el client a imaginar-se com quedarà al seu espai. Les ratlles són una manera clàssica però divertida d’amenitzar una habitació.

img

MoblesAMida.net vol ser el teu “partner” en l’elaboració del mobles a mida, per això t’oferim tot el nostre suport en les diferents tapes:

⇒ Des del “brainstorm” i realització dels plànols. Doncs,si preciseu, tenim estreta col·laboració amb interioristes i arquitectes.

⇒ Passant per la fabricació, que mitjançant l’automatització dels processos productius hem optimitzat la producció, tenint com a resultat els millors acabats a preus competitius.

⇒ Fins al transport, muntatge i ajustaments a l’obra. Volem la teva satisfacció.

 

Algun dubte?

DEIXA’NS FER REALITAT EL TEU SOMNIS