El nostre procés

primer fabricant
de mobles personalitzats

Dona vida a la teva visió per menys amb mobles personalitzats d’alta qualitat fets a mà a Barcelona.

proces
img

DISSENY PER A LA MEVA COL·LECCIÓ

Aquí és on les coses es posen interessants. Cada pal de fusta és únic i especial a la seva manera i, de vegades, el que he dissenyat no s’adapta al que es presta la fusta. Puc dibuixar la forma que vull i semblarà incòmode amb la veta de la fusta o potser no complementa els components del voltant. A continuació, torna a la taula de dibuix per trobar alguna cosa que s’adapti millor al disseny. La meva feina és trobar la millor ubicació dins del projecte per destacar aquesta singularitat, escollint i escollint la millor peça i assegurant-me que juguin bé amb altres elements del projecte. Si la singularitat és realment notable, sovint faré modificacions de disseny per incorporar aquest tauler en un esforç per cridar l’atenció sobre aquesta peça. És per això que el procés de disseny de la meva col·lecció és increïblement fluid. Si fos gravat en pedra, això seria un gran calvari. Però com que vull accentuar la pròpia fusta, la reconfiguració és només una part més del disseny dels mobles.

EL NOSTRE PROCÉS

dissenyat per a tu,
amb tu

DISSENYS FET PER COMANDA

Actualment podreu portar la vostra moda especial al vostre espai de vida amb MoblesaMida, productors de mobles personalitzats en els quals confia Barcelona per fer mobles meravellosos que combinen la utilitat amb la vostra ideia.

CONSTRUCCIÓ D'ALTA QUALITAT

El més important que cal fer fa poc després de començar l’ampliació és reunir els pensaments de tots sobre la qualitat i arribar a un acord que compleixi totes les parts incloses. La preconvocatòria pot durar setmanes, mesos, de vegades durant molt de temps. És una col·laboració entre diferents parts per establir costos, planificar, planificar, permetre formularis.

COL·LECCIONS A MIDA

Obtenim les nostres col·leccions només dels millors socis minoristes. Tenint en compte les últimes tendències, les nostres col·leccions seleccionades estan dissenyades per elevar el vostre espai únic.

about-4
pic

DISSENY PER A CLIENTS

Fins i tot quan dissenyo per a un client, el meu procés pot semblar una mica diferent d’un projecte a un altre. Tot i que generalment es divideixen en una de les tres categories, cada client és diferent com els seus requisits, fent que cada projecte sigui únic fins i tot dins de les categories següents:

  1. Clients que demanen peces existents,
  2. Clients que demanin peces existents amb algunes modificacions,
  3. I els clients que demanen peces totalment personalitzades des de la base.

 

Podem crear els mobles dels teus somnis

Fins i tot les botigues de mobles més grans poden no oferir el que us convé. A moblesamida.net, ens preocupem d’ajudar-vos a crear un espai realment únic sense gastar-vos. Dissenyar i personalitzar els vostres mobles únics és més fàcil del que penseu. A continuació us expliquem com podem fer realitat la vostra visió dels mobles.

Talla personalitzada

No trobeu els mobles de la mida adequada per al vostre espai? Cap problema!

Podem crear mobles personalitzats tant per a plànols amplis com compactes. Podeu tenir una secció d’1 peça, una secció de 2 peces o fins i tot una secció de 5 peces que s’adapti perfectament al vostre espai.

Formes personalitzades

Per què conformar-se amb dissenys bàsics? Tant si esteu a la recerca d’un sofà en forma de “L”, un disseny corbat o gairebé qualsevol cosa entremig, podem ajudar a que la vostra visió única cobreixi vida.

Fustes i colors personalitzats

Deixa que la teva personalitat brilli amb els teus mobles. moblesamida.net ofereix milers d’opcions de fusta amb infinites possibilitats de color. Tens una fusta preferida en ment? Porta-la! Tant si us agrada l’aspecte com si voleu un material de rendiment a prova de força, podeu fer-lo amb colors clàssics com el blanc i negre o tons més divertits com la mostassa i el rosa. Les possibilitats són infinites.

CREACIÓ DE MOBLES DE FUSTA ÚNIC

M’agrada pensar que els clients vénen a mi perquè han vist el meu treball i gaudeixen del meu estil. Tot i que els agrada el meu treball i volen tenir alguna cosa dissenyada per mi, els clients sempre tenen pautes i aspectes de disseny que s’han d’incorporar a la seva peça. La majoria d’aquests es relacionen generalment amb la mida, l’elecció de la fusta, les necessitats d’emmagatzematge i la funcionalitat, però de vegades inclouen l’aspecte del disseny fins a cert punt. Per a mi, la part més important del disseny per als clients és fer-los sentir connectats amb el procés perquè sàpiguen que han participat en el disseny de la seva peça d’art del moble funcional.

pic
sec

Entrem en detall dels passos:

Des del primer esbós, passant pel treball amb l’interiorista dels plànols, permet als tècnics de la fàbrica realitzar la cotització.

Una vegades acceptades les condicions entren en acció els fusters. Aquests revisarant “in situ” les mides a l’obra. Fet aquest darrer pas, ja estem en disposició de realitzar els plànols definitius per produir. I finalment muntar els mobles.

Quant costa un moble personalitzat? Menys del que podríeu pensar.

Els mobles personalitzats no han de ser cars. De fet, fins i tot podeu gastar menys en la vostra peça acabada del que faríeu en una sala d’exposició de mobles típica de venda al detall. Tant si decideixes modificar un estil de la nostra sala d’exposicions o proporcionar un disseny completament personalitzat, ens reunim amb el nostre responsable de producció per assegurar-nos que el disseny és quelcom que podem produir i per entendre la mà d’obra i els materials que es requereixen per citar-lo.

A Moblesamida.net, fem tot el possible per mantenir-nos fidels a les nostres arrels directes de fàbrica, mantenint el vostre cost el més baix possible, alhora que us oferim els mobles de la millor qualitat! El preu dels vostres mobles personalitzats es basa en la naturalesa de les personalitzacions i els materials escollits! Els nostres experts en disseny us poden ajudar a dissenyar els vostres mobles per adaptar-se a qualsevol pressupost, tot i així aconseguir exactament el que voleu sense conformar-vos!

Tot i que la majoria de fabricants de mobles personalitzats us faran esperar MESOS pels vostres mobles nous, podem lliurar la vostra peça personalitzada en 8-10 setmanes o menys! Pots transformar la decoració de la teva llar en menys temps per menys diners amb moblesamida.net.

Què oferim?

Serveis integrals claus en mà.

Partint de les vostres idees dibuixades en plànols, realitzem els mobles de la vostra llar, local o despatx amb la màxima qualitat de productes,  fabricació, muntatge i garantia post-venda.

1.- Croquis a mà
2.- Plànol Intergador
3.- plànol fàbrica
5.- Resultat final

Algun dubte?

DEIXA’NS FER REALITAT EL TEU SOMNIS