Portes Corredisses equipat armaris

Portes Corredisses d’armaris Encastats

Especialistes en Portes Corredisses d'Armaris Encastats

Els generosos fronts dels armaris de portes corredisses amb un perfil de tirador prim són cridaners i molt còmodes d’utilitzar. Amb una lleugera empenta, les portes corredisses llisquen silenciosament cap a un costat.

Aquesta variant de la porta permet un estalvi d’espai extremadament important perquè la seva obertura no requereix espai addicional. Un armari amb porta corredissa, es caracteritza per un moviment fàcil i silenciós causa de l’alta qualitat dels materials i tècniques utilitzats.

armario epotrado puerta corredera

Armaris amb portes corredisses

Sistemes de portes corredisses

La nostra Empresa, ofereix quatre sistemes de portes corredisses diferents perquè les exigències de disseny i comoditat de l’usuari varien de persona a persona: portes corredisses fins al sostre que llisquen sobre un riel de guia al pis independentment del gabinet i que són guiades per un riel de sostre així com portes corredisses muntades directament a l’armari.

Així mateix, hi ha tres sistemes més en aquesta versió: amb front intern, amb front desplaçat cap al front o en una solució de disseny amb portes corredisses enrasades i desplaçat cap al front. Els armaris amb portes corredisses a l’alçada de l’habitació es poden integrar fins i tot sota un sostre inclinat.

Si necessites una solució en portes corredisses per a armaris empotrats a mida, tenim la solució. Dissenyem les portes en els millors materials del mercat i amb la millor qualitat. Tot tipus de solucions a la teva mida.

Portes corredisses que pugen fins al sostre

armarios con puerta corredera

Les portes corredisses són independents de el cos i estan muntades entre el terra i el sostre. La profunditat requerida varia segons el nombre de superposicions a l’obrir les portes corredisses.

Es necessiten diverses portes quan l’armari encastat abasta una àrea llarga. Si un màxim de el contingut de l’armari ha de ser visible a el mateix temps, les portes corredisses es poden dirigir a diversos carrils col·locats un darrere l’altre perquè les portes corredisses llisquin totes en el mateix lloc a l’obrir. El nombre de rails determina la profunditat requerida de la següent manera.

Les portes corredisses són independents de el cos i estan muntades entre el terra i el sostre. El rail inferior suporta tot el pes de la porta a través dels rodets guia.

La ferramenta permet orientar correctament les façanes i garanteix un bon confort dús. Les portes corredisses estan guiades pels rails del sostre. Som socis oficials de diferents proveedeors de rails i utilitzem les millors guíes, uns sistemes d’alta qualitat, per a les nostres portes corredisses.

Com a soci premium, ens ofereixen tiradors i perfils de marc exclusius i se li ha atorgat el dret de distribució exclusiu per a ells a tot Europa.

Portes corredisses davant de l'armari.

A diferència de les portes corredisses que van fins al sostre, les que es col·loquen davant de l’armari estan suspeses. Com les portes corredisses es munten directament sobre els elements de l’armari, no hi ha rails a terra ni al sostre. Les portes corredisses estan guiades per un rail invisible sota del sòcol i per un rail al sostre de l’gabinet. Depenent de l’altura de l’habitació, això dóna com a resultat un petit espai entre el gabinet i el sostre.

Portes corredisses a arran

L’obertura d’un armari amb portes corredisses a l’arran recorda a les portes batents dels autobusos i telefèrics. Quan està tancat, totes les superfícies de la façana estan a la mateixa altura; quan s’obren, es desplacen cap a un costat amb gran facilitat. A l’igual que amb les portes corredisses a la part davantera de l’gabinet, les portes corredisses a l’arran són guiades per un rail invisible sota de la base del gabinet.

Portes corredisses a l'interior de l'armari

Ja sigui que acumuli roba o li agradi mantenir el seu espai d’emmagatzematge minimalista, a Mobles a Mida hi ha opcions per a tots. Un armari fa que sigui més fàcil mantenir l’ordre al dormitori perquè pots guardar tota la teva roba en un sol lloc.

Amb una gran selecció de guarda-robes que varien en grandària, color i acabat, segur que trobaràs el que busques que no només sigui funcional sinó que també s’adapti al teu estil!

Tenim armaris amb dissenys elegants i texturitzats amb portes comuns, portes corredisses, calaixos o miralls encastats, pel que hi ha alguna cosa per a tots. A més dels armaris en xapa de roure, negre o blanc, també tenim armaris de tela, que són adequats per a dur-los a la cabana o caravana com a espai d’armari addicional.

A més de ser ideals per guardar roba, els armaris també es poden utilitzar en qualsevol habitació de la llar, com el passadís, l’oficina o l’habitació de convidats. Explori la nostra extensa col·lecció i trobi una gran oferta avui.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?