Armaris a Mida

Armaris a Mida

Armaris a Mida

Els Armaris a Mida, són reservats amb una àmplia gamma de materials duradors i acabats de disseny, capaços de seguir les necessitats de cada un i completar l’equipament de qualsevol interior.

Entre les diverses ofertes disponibles, proposem solucions amb armaris. Estalvi d’espai totalment personalitzable, segons les seves necessitats.

Des del estil més tradicional, caracteritzat per les línies sinuoses de l’mobiliari, fins al disseny modern i minimalista, les nostres propostes satisfan els més variats gustos.

Vine a veure els mobles que et presentem, els assessors més preparats t’estan esperant. Sovint, avui dia, les estructures de tipus domèstic i els espais de treball creen considerables dificultats d’estil i espai.

Disponibles per a guiar-te en cada moment del teu projecte, els nostres caps de botiga de el sector de l’moble t’oferiran les propostes més originals d’armaris a mida que s’adapten a tu, garantint els millors resultats.

Contacta’ns

GRAN VARIETAT EN ARMARIS A MIDA

Armaris a mida moderns: descobreix aquest model d’armari i completa la zona de dormitori

El dormitori és l’espai casolà per excel·lència dedicat a la relaxació, per la qual cosa necessites crear un entorn relaxant resolent els teus problemes d’habitatge.

T’oferim armaris moderns de primera mà amb portes batents més exclusius de la marca, sempre de gran encant. Els armaris es triaran buscant una certa uniformitat d’estil amb el llit, amb la resta de mobles i amb l’ambient de l’habitació de destinació.

El mobiliari es caracteritza per l’excel·lència dels materials i el disseny elegant, demostrant estar dissenyat per completar la funcionalitat de l’habitació. Aquesta proposta és ideal per ser col·locada en un espai equipat amb mobles i accessoris moderns, barrejant a la perfecció funcionalitat i estil.

Els armaris encastats amb portes batents t’esperen

Armari a mesures amb corredís en fusta lacada: entre els diferents models de la marca, et permetrà dissenyar la teva zona de descans amb funcionalitat i estil. Aquests mobles serveixen per guardar roba i diversos objectes, per a dissenyar espais embelleciéndolos i resolent les teves necessitats d’habitatge.

Per això, vam dissenyar productes d’excel·lència amb què moblar amb gust el lloc de la llar dedicat a la son, basant-se peticions completament personals.

Qualitat i confort són els ingredients que, al costat d’un alt contingut estètic, distingeixen tots els armaris de disseny en fusta lacada de marca. El dormitori és l’espai de la llar dedicat a la relaxació.

Armari a mida amb portes corredera- Material dissenyat per a un dormitori amb referències de disseny: descobreix totes les solucions de cantonada

Podem fabricar de qualsevol mida o color, amb 2 o 3 portes o més. Ideal per tancar nínxols, closets o fins i tot per dividir estades.

Equips interns realitzats sempre en el nostre laboratori personalitzats segons les necessitats del client. Un dels nostres tècnics ve a realitzar la inspecció per al disseny personalitzat del producte.

Pots triar colors, manilles de direcció d’obertura i fins i tot diferents materials. Són portes corredisses lleugeres alveolars fixades amb carril a l’sostre oa la paret o amb desguàs a terra en el cas de falsos sostres de cartró-guix.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?