Mobles a Mida

Mobles a Mida

Mobles a Mida

Els nostres mobles esperen als seus compradors

Inicialment, produïm exclusivament sota comanda i a mida, de manera que només iniciem la producció quan s’encarrega un moble. És possible triar qualsevol tipus de personalització, fins a una producció totalment personalitzada.

Per tant, el nostre objectiu és, de fet, produir per a cada client un moble que s’adapti a la seva personalitat i coincideixi amb el seu entorn de vida. Les possibilitats de disseny personalitzat són pràcticament il·limitades: dimensions, forma, funcionalitat, format, fronts i colors de vidre.

Pintem en fusta

D’una banda, a la nostra fàbrica produïm tots els panells dels nostres mobles donant-los una notable estabilitat de forma i adaptant perfectament a les necessitats individuals.

De la mateixa manera, prestem molta atenció a la qualitat en totes les etapes del processament. Encara no hem construït dos mobles idèntics, perquè a la natura no hi ha dos arbres iguals.

D’altra banda, cada front, amb les seves venes, és diferent als altres. Perquè tot sigui harmoniós, durant la producció a mida triem i ensamblem la fusta per als fronts a mà. Per això hem de pintar la fusta.

Mobles a Mida, cada disseny és de qualitat i originalitat

Menjador, sala d’estar, àrea per dormir i àrea infantil

Produïm mobles a mida per a cada espai de la casa, per a cada plànol de planta i per als clients més exigents. Ajudem a les persones a fer de la seva llar un espai on se sentin bé.

Comunica’t amb Nosaltres
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?