Armari sota escala

Armari Sota Escala

ELS NOSTRES FETS A MIDA D'ARMARI SOTA ESCALA

L'escala és essencialment un espai, força complicat de moblar. Petit o gran, recte o en espiral. L'emmagatzematge personalitzat és la resposta ideal.

S'adapta a totes les configuracions d'escales i et permet planificar un ús 100% personalitzat a les teves necessitats: ¿Mobiliari per a abrics? ¿Armari de queviures? ¿Armari / safareig? tot és possible.

Només has de pensar-ho i prendre bé les nervadures de la teva sota l'escala. Els nostres experts hi són per això i ho ajudaran a crear l'Armari sota l'escala a mesura que s'adapti a tu.

ARMARIS SOTA ESCALA A MIDA AMB CALAIXOS corredissos

Com optimitzar l'espai perdut sota una escala aportant cohesió al teu interior?

Aprofiti tota la profunditat de l'espai sota l'escala gràcies a un sistema de tobogans especials

L'espai sota d'aquesta escala es compon de diversos mòduls d'emmagatzematge. Un armari per abrics i un sabater amb tobogans. Un calaix poc profund per bufandes i barrets. Finalment, un armari a la punta per aprofitar els cm més petits sota l'escala.

Ha estat especialment dissenyat per adaptar-se a la inclinació dels graons. Aquest disseny harmonitza amb la llibreria adjacent feta a mida. Compost en particular per llistons xapats en roure natural.

El recordatori d'aquest últim dóna ritme a l'espai amb modernitat i senzillesa. Aquests llargs tacs també serveixen de barana, res millor que conciliar estètica amb funcionalitat.

El contrast de la fusta natural i el color clar d'aquest acord fet a mida reestructuren tota l'estada.

CONTACTE

ARMARI SOTA ESCALA NÍNXOLS

L'actiu de la decoració: Nínxols colorits en un moble a mida sota les escales

D'aparença simple i rigorosa, aquest disseny a mida és un model únic. Va ser dissenyat especialment per a aquesta escala. La seva inclinació. El seu color. I per descomptat, les seves funcionalitats.

Està compost per armaris i calaixos. Dos nínxols marquen i alleugereixen el disseny. Acolorides i il·luminades, són àrees naturals d'exhibició de les obres d'art de la família.

El desig inicial era combinar aquest acord a l'interior de l'habitació. D'aquí l'elecció de la melamina blanca, que harmonitza amb el color de la barana de les escales. Els nínxols repeteixen el color de les parets de l'escala. Un verdet molt de moda!

OFICINA ATÍPICA SOTA LES ESCALES.

Oficina intel·ligent, refugi d'entusiastes, tranquil·litat garantida!

Un petit paradís, sota les escales, qui ho hagués dit!

'El disseny a mida d'aquest lloc atípic prové de el coneixement d'un professional fet a mida! Sobri i lineal, ¡aquest moble personalitzat respon a les necessitats del teu ús !.

Dissenyat en fusta revestida de colors vius per a les façanes de portes que s'obren, i colors foscos en fusta gruixuda per als plans horitzontals, l'harmonia descansa entre les superfícies de les parets cobertes amb prestatges i la forma arquejada de la part inferior de l'escala que alberga armari i emmagatzematge.

A l'mil·límetre, els fogons cobreix i connecta els mobles entre ells amb l'oficina, donant sensació d'amplitud! Una cantonada semioberta sota de l'escriptori fins i tot li permet allargar les cames !.

La cura disseny d'aquest armari d'emmagatzematge sota les escales dóna un estil realment sorprenent o concentra tota la passió de l'amo de el lloc!

Armari sota escala
Armari sota escala
Armari sota escala
Armari sota escala
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?