Vestidors a mida

Vestidors a mida

Vestidors com a espais de santuari personal

La tendència dels vestidors està creixent a un ritme accelerat, i el que alguna vegada es va pensar que era un luxe per als rics i burgesos s’ha convertit en un refugi personal que tots els propietaris poden gaudir.

Aquests espais de luxe poden proporcionar l’emmagatzematge perfecte per a la roba, incloses peces a mida, una col·lecció completa de sabates, barrets i accessoris, tots els elements essencials per completar i complementar vestits per a cada ocasió.

Un vestidor és ideal per a l’organització i pot oferir la il·lusió d’excés, mentre que en realitat proporciona tot l’espai d’emmagatzematge necessari.

Contacta AMB NOSALTRES

Un vestidor pot afegir sabor i caràcter a la suite principal, mentre que el propietari pot sentir-se lliure de veure l’addició d’un vestidor com una oportunitat per millorar el seu espai de manera creativa.

Aquests espais ja no es limiten a el dormitori principal. Molta gent ha adoptat la idea de convertir un dormitori addicional en un armari vestidor seguint el model d’un gran vestidor que té tot el que la ment creativa pot conjurar, des calaixos encastats fins illes i canelobres.

Ja sigui que afegiu brillantor i brillantor amb colors brillants, vidre i vidre o afegiu profunditat amb miralls, colors profunds i textura, les tendències dels vestidors permeten moltes característiques diferents.

Curiosament, els propietaris intel·ligents estan configurant petits racons dels seus dormitoris i fins i tot llegint racons o vestíbuls en un espai que funciona bé per vestir-se, a el temps que afegeixen separadors d’habitacions funcionals per a la privacitat i la solitud.Amb opcions gairebé il·limitades, treballar amb un dissenyador per traçar el concepte aporta claredat a la son, a el mateix temps que es consideren les necessitats d’emmagatzematge i l’organització ideal.

Planificació del teu Vestidor a mida

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?