Taules a Mesura a Gironella

Taules a Mesura a Gironella

Taules a Mida a Gironella, una gran qualitat de serveis i professionalisme en fusteria

Taules a Mesura a Gironella

Una tradició de qualitat que mira cap al futur, des de fa molts anys, Taules a Mesura a Gironella crea elements de decoració que es destaquen per l’excel·lència de les matèries primeres i la destresa artesanal.

Producció de taules, cadires de fusta, per a les necessitats de les llars tant tradicionals com modernes, en una àmplia gamma de models exclusius.

La recerca de solucions en sintonia amb el gust del públic més exigent ha propiciat una evolució constant de l’empresa: aquest compromís es tradueix ara, com calia esperar, en una renovació total de la comunicació corporativa que destaca la qualitat dels seus productes.

Benvingut a un món destil i emocions per descobrir.

CONTACTE
GALLARY

Passió per la fusta, respecte pel medi ambient

El primer dot per a un fabricant de mobles que cultiva el seu treball com a art, és l’autèntica passió per la fusta, una matèria primera molt noble que només l’artesà pot identificar en les millors essències i treballar amb cura.

La qualitat de les fustes seleccionades és un punt indispensable per a taules a mesura a Gironella, però també va de la mà de l’atenció al medi ambient:

Així mateix, un compromís ètic que porta a l’estricte control de l’origen dels materials només de boscos en què es compleixen tots els criteris d’ecosubsentabilitat.

Perquè la protecció de la natura és important, avui més que mai, i els que realment estimen la fusta ho saben millor que ningú.

Taules de fusta massissa

Busques una taula de fusta massissa? Som una fusteria artesanal que crea taules de fusta massissa úniques i de disseny.

Treballem amb les millors essències de fusta per produir la nostra col·lecció de taules a mida.

La fusta és un material viu amb què dialoguem des de fa dues generacions: signes, vetes, nusos, són detalls naturals que enriqueixen cada taula de fusta, fent-la única i original.

Produïm i venem directament, sense intermediaris: sol·liciteu pressupost gratuït.

Taules a mida fetes a mà

Fabriquem taules, cadires i bancs de fusta, mobles i estris a mida.

Per fer una taula partim de fusta massissa en brut. Polim i raspallem a mà per ressaltar les qualitats estètiques. Utilitzem diverses essències de fusta massissa com roure, om, cedre, alerç.

O fusta reutilitzada a què donem nova vida com la fusta de roure i l’avet reciclat. En alguns models combinem la fusta de la tapa i el ferro de les potes elaborat pels nostres ferrers artesanals.

Acabats de taules i mobles

En triar l’acabat adequat, es poden crear mobles amb un sabor modern o tradicional.

En mobles amb incrustacions, es recomanen acabats de color fusta que ressaltin la veta natural.

Una bellesa atemporal per a un estil noble i autèntic.

Els acabats s’han de considerar indicatius, com que tots els nostres productes són de fusta i per tant un material natural, el resultat final depèn de l’essència de la fusta i del tractament.

Finalment, la nostra empresa de Taules a Mesura a Gironella, us ofereix una gran varietat de serveis dels quals alguns són:

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?