Puerta Corredera Espejo

Porta Corredera Mirall

Porta Corredera Mirall UN MIRALL PER A TOTS ELS ARMARIS

Reflecteix la meva bellesa al mirall, mostreu-me si em queda bé el vestit del dia!

A sobre de l’moble lavabo en el bany, al costat de l’moble d’emmagatzematge al dormitori o fins i tot prop del penjador al passadís, aquest element és imprescindible per als nostres interiors. Ens permet estudiar l’associació de vestimenta seleccionada o comprovar que tot està en ordre abans de sortir.

Però més enllà de l’aspecte físic, també sap crear-se un lloc en la decoració d’interiors, gràcies a les seves múltiples actius: multiplicar els punts de llum, engrandir una estada i per descomptat embellir el local.

Com veus, el mirall és un imprescindible de què difícilment podem prescindir avui.

Així que pensi en integrar-lo en els teus mobles per a major practicitat, com en aquest vestidor lineal obert amb un front de mirall que llisca al llarg del moble.

EL MIRALL EN UN VESTIDOR TANCAT

Si el vestidor és un espai d’emmagatzematge dedicat a la roba i per tant a l’aparença, ¡el mirall és fonamental per revisar el teu look i lluir abans de començar el dia! És un accessori fonamental en un armari però també pot convertir-se en un disseny i detall original.

En aquest dormitori principal, hi ha prou espai per condicionar un gran armari encastat. La zona ha estat dissenyada per cobrir les necessitats de la parella:

  • Medi armari per penjar camises, vestits i altres articles fràgils,
  • La meitat amb calaixos i calaixos per guardar jerseis, pantalons i complements.

Les portes corredisses dels armaris ho vesteixen tot, amb tapisseria estructurada de color blanc perlat i un mirall d’alçada completa per afegir perspectiva i portar més llum.

CONTACTE

EL MIRALL EN UN VESTIDOR OBERT

Ha optat per un acord sense portes? Depenent de les configuracions de l’armari, són possibles diversos consells per integrar un mirall.

De fet, és possible triar una porta d’armari amb mirall individual com la imatge en la part superior de la pàgina, que pot lliscar cap a la dreta i cap a l’esquerra segons desitgi per accedir a tot l’emmagatzematge. Et segueix així en el desenvolupament del teu estil!

¿No et sedueix aquesta disposició? Existeixen molts altres accessoris per a equipar un vestidor segons els desitjos i l’estil desitjat. Llavors, què podria ser més original que un mirall giratori? És una alternativa intel·ligent perquè cap en els mòduls de l’vestidor quan no està en ús.

 

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?