Puertas de Armarios Empotrados con Cristal

Portes de equipat armaris amb Cristall

PORTES D’ARMARI ENCASTATS AMB VIDRE O MIRALL A MIDA

Podem fer portes d’armari o portes d’armari de vidre a partir dels teus plans i diagrames. Després, segons les teves instruccions, podem integrar diverses parts metàl·liques per permetre la fixació de la porta de l’armari de vidre.

Les portes dels armaris a mida es poden realitzar amb diferents tipus de vidres o miralls segons l’estètica desitjada.

La porta amb mirall d’un vestidor encaixa molt bé. El mirall s’utilitza per a la teva primera atribució: mostrar el reflex de la persona.

També és una excel·lent manera de fer més gran l’habitació, especialment perquè els vestidors solen ser bastant estrets. La porta espejada aportarà encara més llum a una estada, alhora que li donarà un efecte de profunditat i altura.

La porta de l’armari de vidre lacat és un element molt de disseny que fa el seu efecte en una cuina o bany. A més de la seva estètica, el vidre lacat és molt fàcil de mantenir i netejar. Està disponible en diversos colors amb acabats brillant o mat.

Vols renovar els teus armaris, les teves portes de mobles petits. Podem oferir-li la fabricació de les teves portes d’armari a mida en vidre transparent, vidre esmerilat o vidre lacat.

Fabriquem portes d’armari de vidre o mirall a mida a la nostra empresa a Espanya. Vostè ens envia les dimensions i les teves preferències de vidre, nosaltres fabriquem el producte i l’hi lliurem a Espanya ia la regió d’Espanya. Pregunti’ns pels sistemes de fixació: li suggerirem la solució que més li convingui.

CONTACTO

PORTES CORREDISSES DE VIDRE O MIRALL

Portes corredisses de vidre fabricades a mida segons les teves necessitats. Descobreixi les nostres possibilitats de producció en funció de l’tipus de vidre triat: vidre transparent, vidre esmerilat, vidre lacat o mirall.

PORTES CORREDISSES DE VIDRE ESMERILAT, TRANSPARENT O ESPILLAT

Busques separar dos espais sense malgastar massa espai? Moblar un espai amb una porta corredissa de vidre és una solució recomanada sovint pels arquitectes.

La porta llisca al llarg d’un rail i es mou al llarg de la paret. Llavors, quan la porta està oberta, s’oblida fàcilment. Un cop tancat, separa els dos espais de forma eficaç. A l’usar portes de vidre o miralls, pot crear diferents ambients en l’espai habitable.

La nostra empresa ofereix plaques de vidre a mida de diferents tipus per a professionals de el disseny d’interiors. Realitzem portes corredisses de vidre a mida segons les teves plantilles.

Els avantatges de la porta corredissa de vidre o mirall:

  • Optimització de l’espai: sense superfície de desplaçament;
  • Estètica: gràcies als diferents tipus de vidre que es poden utilitzar;
  • Seguretat: oferim ulleres de seguretat que romanen integrals en cas de trencament.

QUIN TIPUS DE VAS TRIAR?

Com a professionals de la fabricació de miralls, proporcionem als nostres clients diferents tipus de vidres tallats a mida perquè puguin fer portes corredisses per als nostres clients.

ELS NOSTRES PRODUCTES / VIDRE TREMPAT

El vidre temperat és un vidre que ha estat sotmès a un tractament tèrmic (escalfat a alta temperatura, després temperat). Aquest tractament permet que el vidre temperat millori la seva resistència a l’estrès mecànic i a el xoc tèrmic. Per tant, es torna més resistent que el vidre ordinari.

El vidre temperat és útil sobretot per a mampares de dutxa i accessoris en llocs públics. Per tant, és fonamental perquè és més resistent que altres tipus de vidre. Llavors serà possible fixar el vidre mitjançant pinces o integrar frontisses sense risc d’alteració de l’vidre.

El vidre temperat és un vidre que garanteix la seguretat de les persones, per una banda és particularment resistent als cops, ia més té l’avantatge, en cas de trencament, de trencar-se en petits fragments no tallants, minimitzant així el risc de dany Lesió .

Per a més consells sobre els usos de l’vidre temperat, no dubtis en contactar amb el nostre equip d’experts en miralls a mida.

El vidre esmaltat temperat és un vidre el costat està acolorit per deposició d’esmalt.

Quan utilitzar vidre esmaltat?

  • Revestiment de façanes externes (eixutes, elements de farciment, llistons de botigues)
  • Revestiments de parets, bancs de laboratori
  • La nostra gamma de vidre esmaltat temperat

El nostre vidre esmaltat ve en una àmplia gamma de colors i està disponible en molts suports com vidre transparent, reflectant tintat o extraclar per afavorir el color o l’efecte brillant.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?