Mobles a Mida a Vic

Mobles a Mida a Vic

EL TEU ESPECIALISTA EN MOBLES A MIDA A VIC

Solucions de mobiliari a mida i personalitzades a Vic

Mobles a Mida a Vic, elaborat artesanalment i de la nostra producció, resultat d’un escrupolós disseny que segueix les necessitats d’espai i disseny de el client fins al més mínim detall.

Les solucions a mida es dissenyen i construeixen en el nostre laboratori gràcies a dissenyadors experts i tecnologies avançades.

Personalitza el teu mobiliari

No pot trobar les mides o colors que buscava? El nostre laboratori artesanal és capaç de crear i personalitzar qualsevol tipus de moble segons el teu estil favorit i les teves necessitats específiques funcionals o d’espai.
Així mateix, el nostre servei de fusteria online li permetrà ser contactat per un consultor expert a la teva completa disposició per a qualsevol sol·licitud.

Contacta’ns per tenir els mobles a mida que sempre has volgut a casa teva!

D’una banda, som els artesans que són adequats per a tu, ens encarreguem de mobles a mida per a cada racó de la teva llar, mobles a mida per a la cuina, mobles a mida per al saló, mobles a mida per al bany, mobles a mida per a la teva habitació llit i mobles.

De fet, també a mida per al dormitori dels teus fills operem a tot Espanya.

Des d’una producció de qualitat només productes de qualitat, la nostra producció busca qualitat estètica, qualitat estructural i funcional per garantir un producte que no sigui estàndard, els nostres mobles estan TOTALMENT FETS A MIDA.

CONTACTE

Serveis de Mobles a Mida a Vic

Principalment, la nostra empresa ofereix solucions a mida per a cada necessitat de decoració i / o tipus de client.

Disseny

Mobles a Mida a Vic, fabrica mobles a mida i mobiliari utilitzant les més variades espècies de fusta en estils clàssics i contemporanis.

És per això, que la nostra empresa s’especialitza en consultoria, cotització, disseny i producció de mobles: dormitoris, mobles per al menjador i sala d’estar, portes interiors i altres mobles a mida sota comanda.

També, els nostres serveis també inclouen el relleu de mesures i muntatge en la ubicació de l’client: tots aquests aspectes seran seguits íntegrament pels nostres col·laboradors experts.

Alguns Serveis Extres

Fusteria i mobiliari a mida: els serveis per a particulars

Mobles a Mida a Vic, està dirigit a totes les persones que volen mobles fets a mà a mida per a la teva llar.

De fet, la nostra empresa és molt més que una simple empresa de fabricació i venda de mobles.

Així mateix, és una fusteria on els somnis de moltes persones es fan realitat i es tradueixen en mobles fets a mida amb una gran artesania completament feta a Espanya.

Per tant, la nostra experiència en el sector ens permet oferir serveis per a particulars amb propostes d’alta qualitat estètica i estructural.

D’una banda, hem après a conèixer i satisfer les més variades necessitats, satisfent els gustos més dispars sense perdre mai de vista el nostre objectiu.

Que són, crear mobles d’alt valor artesanal que siguin funcionals i estèticament bells a el mateix temps. Cada moble, cada accessori, paret, prestatgeria i armari està dissenyat i fet a mida, com un vestit a mida.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?