Armari Portes Corredisses Mirall

Armari Portes Corredisses Mirall

Armaris de portes corredisses mirall

Condicions òptimes d’espai davant i darrere d’un Armari Portes Corredisses Mirall
Els panells poden ser de tauler laminat, mirall o vidre acolorit. Hi ha un mecanisme de tancament suau per a portes corredisses. Podem fer armaris en forma de L que dóna fàcil accés a la cantonada sense suport central, les portes es mantenen tancades mitjançant bandes magnètiques especials.
Totes les nostres portes llisquen sobre un rail superior i inferior i tenen un mecanisme anti-salt per evitar que la porta salti per la part inferior.
contactat
  • Façanes generoses

  • ús confortable

  • Perfecte on l’espai és un bé escàs

  • També sota sostre inclinat

  • disseny individual

  • A la mesura

Mobles a Mida, ofereix dos tipus de sistemes on s’ajusten tots els perfils de les portes:

Els STEEL SYSTEMS es caracteritzen per una alta qualitat de fabricació. Les cintes d’acer es preparen i modelen especialment d’acord amb la forma particular.

Els marcs i rails es protegeixen de la corrosió per una capa de zinc galvànic en ambdós costats, després es cobreixen amb vernís base i vernís de capa. La laca aplicada confereix una gran aparença estètica a aquests productes.

Parlant de materials i vernissos d’alta qualitat aplicats a la producció de cintes, val la pena emfatitzar que no hi ha risc de trencament o espellofat d’un vernís en el curs de la conformació, ja sigui durant el perfilat mecànic, laminat o doblegat.

La capa de recobriment (depenent de la color aplicat) pot cobrir-se amb una coberta de polièster o clorur de poli (vinil).

Els SISTEMES D’ALUMINI són excepcionals a causa de el fet que el sistema de lliscament està ocult dins de el marc de manera que els carros inferiors i les barres guia superiors són invisibles.

Els perfils s’obtenen modelant la cinta en forma particular. Els rails i marcs estan fets d’aliatge d’alumini i coberts amb vernís de polièster marró, blanc i negre, després coberts per una capa galvànica per anoditzat – colors: ànode natural, ànode daurat, ànode xampany o la coberta de PVC en colors similars la fusta.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?