Portes Corredisses i equipat armaris

Armaris amb portes corredisses

Els generosos fronts dels armaris de portes corredisses amb un perfil de tirador prim són cridaners i molt còmodes d’utilitzar. Amb una lleugera empenta, les portes corredisses llisquen silenciosament cap a un costat.

Aquesta variant de la porta permet un estalvi d’espai extremadament important perquè la seva obertura no requereix espai addicional. Un armari amb porta corredissa, es caracteritza per un moviment fàcil i silenciós causa de l’alta qualitat dels materials i tècniques utilitzats.

Sistemes de portes corredisses

La nostra empresa, ofereix quatre sistemes de ports corredisses Diferents perque els exigencies de disseny i comoditat de l ‘usuari variïn de persona a persona: ports corredisses Fins a l’sostre que llisquen sobre un rail de guia a l’pis independentment de l’gabinet i que són guiades per 1 rail de sostre AIXÍ com ports corredisses Muntades directament a l’armari.

Aixi MATEIX, hi ha 3 sistemes més a AQUESTA versió: amb front intern, amb front desplaçat cap a l’front o en una Solució de disseny amb ports corredisses enrasades i desplaçat cap a el front. Els armaris amb ports corredisses a l’alçada de l’habitació és podin integrar Fins i tot sota 1 sostre inclinat.

contacte

Triar un armari que s’adapti a la teva llar pot ser una elecció complicada. Necessita més espai en els rails, espai per calaixos, 3 portes, portes corredisses? ‘Les opcions són infinites! Un armari és un moble imprescindible en el teu dormitori.

Ja sigui que acumuli roba o li agradi mantenir el seu espai d’emmagatzematge minimalista, a Mobles a Mida hi ha opcions per a tots. Un armari fa que sigui més fàcil mantenir l’ordre al dormitori perquè pots guardar tota la teva roba en un sol lloc.

Amb una gran selecció de guarda-robes que varien en grandària, color i acabat, segur que trobaràs el que busques que no només sigui funcional sinó que també s’adapti al teu estil!

Tenim armaris amb dissenys elegants i texturitzats amb portes comuns, portes corredisses, calaixos o miralls encastats, pel que hi ha alguna cosa per a tots. A més dels armaris en xapa de roure, negre o blanc, també tenim armaris de tela, que són adequats per a dur-los a la cabana o caravana com a espai d’armari addicional.

A més de ser ideals per guardar roba, els armaris també es poden utilitzar en qualsevol habitació de la llar, com el passadís, l’oficina o l’habitació de convidats. Explori la nostra extensa col·lecció i trobi una gran oferta avui.

By | 2021-06-04T13:17:19+00:00 juny 4th, 2021|Sense categoria|
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?