Armarios a Medida en Sant Adrià de Besòs

Armaris a Mesura a Sant Adrià de Besòs

Armaris a Mida a Sant Adrià de Besòs la millor solució d’espais pels teus mobles!!!

Mobles personalitzats amb Armaris a Mida a Sant Adrià de Besòs

Els nostres mobles i armaris a mida a Sant Adrià de Besòs i la seva producció, La nostra empresa s’especialitza en la producció d’armaris clàssics, armaris a mida, armaris de dormitori, vestidors, mobles a mida, que satisfan totes les necessitats d’espai, capacitat i organització.

També, per moblar les estances assegurant la funcionalitat i la bellesa dels elements amb diferents combinacions d’acabats i colors.

T’esperem per mostrar-te tot el nostre catàleg, segurs que entre els mobles fabricats i també hi ha allò adequat per a tu.

Per això, no dubteu a venir a visitar-nos, perquè podrem proporcionar-vos l’armari que més s’adapti a les vostres necessitats.

Un sistema de mobiliari clàssic integrable que s’adapta de manera flexible a qualsevol situació arquitectònica, creant contenidors racionals.
Bonic per fora, funcional per dins: un conjunt daccessoris i mòduls permeten una organització equilibrada de linterior.

Les nostres col·leccions interpreten de manera eclèctica i elegant tots els estils, des del clàssic fins al contemporani.

La nostra empresa està dissenyada amb una modularitat avançada: una increïble varietat de models modulars, fets a mida per adaptar-se a qualsevol ambient i moblar d’una manera cada cop més personal.

CONTACTE

Armaris de portes corredisses

Amb el temps, l’empresa ha perfeccionat un mètode d’artesania, on l’habilitat manual, l’experiència i la qualitat dels materials utilitzats són elements primordials del teu negoci.

Armari de 3 portes corredisses amb porta central amb frontisses rectes, acabat patinat en blanc envellit i decoracions en ocre.

En recerca constant de la qualitat, no es pot descuidar l’aspecte tecnològic per garantir la màxima precisió i funcionalitat.

El nostre compromís amb la fabricació de mobles de qualitat sempre ens ha enfrontat amb la responsabilitat de salvaguardar la salut i el medi ambient on vivim.

I és per això que utilitzem productes amb aigua per pintar superfícies internes i externes.

Per oferir la màxima garantia quant a lleugeresa i estabilitat dels armaris, l’estructura, les portes i els prestatges són de niu d’abella amb marc d’avet massís i contraxapat amb panells xapats naturals.

Armari amb 2 portes corredisses

Imagina alguna cosa nova sense oblidar la teva vocació per la qualitat.

Avui és el sistema innovador dedicat a aquells que volen dissenyar la seva pròpia zona de dormitori elegant i atmosfèrica.

Les formes són una síntesi de les tècniques de producció tradicionals realitzades per treballadors altament qualificats i d’un estil essencial i contemporani.

Armaris a mida

A més dels armaris a mida de qualitat mitjana-alta, Armaris a Mida a Sant Adrià de Besòs produeix armaris a mida de qualitat superior, és a dir, amb acabats de superluxe.

Aquests es fabriquen amb materials d’alta gamma, per exemple les estructures seran en blockboard, o en contraxapat lacat, portes incloses, (portes i miralls encoixinats), interiors estàndard i llums LED i lentes. Frontisses cap avall.

Contacti’ns per a una cotització gratuïta.

CREEM MOBLES A MIDA PER A TOTA LA CASA ...

DESDE LA LAVANDERÍA HASTA EL ÁTICO !!!

Armaris a Mida a Sant Adrià de Besòs, és una petita empresa ubicada al cor de Sant Adrià de Besòs, que dissenya i fabrica mobles a mida i mobiliari per a tota la casa, a preus de fàbrica i sense intermediaris.

Creem passadissos a mida, escales a mida, mobles a mida, armaris a mida: habitacions i dormitoris fins al mil·límetre, sales d’estar, en resum, aquí trobareu qualsevol decoració d’interiors a mida.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?