Muebles a Medida Mataró

Mobles a Mida Mataró

Fabricació de Mobles a Mida Mataró

Mobles a Mida Mataró, dissenys adaptats a tots els gustos de la nostra clientela. cada treball està fet amb els millors materials en el mercat.

Especialistes en mobiliaris, la nostra empresa, imagina i fabrica mobles a mida per satisfer els desitjos i necessitats.

Oferim els mobles de qualitat, pràctics, estètics i duradors.

Fem un punt d’honor a la qualitat dels nostres dissenys materials de lliçó, acabats meticulosos, artesans experimentats i una instal·lació acurada.

Els nostres arquitectes i equip qualificats a la vostra disposició per aportar idees i solucions a mida per integrar en el seu interior: vestidors, mobiliaris de dormitoris, mobiliaris de banys, etc.

contacta’ns

Tens un projecte de desenvolupament amb mobiliari a mida?

Instal·lacions senzilles o reorganització interior, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per realitzar les teves consultes i demanar-nos assessorament.

Dissenys a mida, dissenyats d’acord amb els seus desitjos, les seves necessitats, les seves limitacions.

  • Dissenya el moble ideal

Tenir un moble a mida significa comptar amb l’assessorament d’un artesà per dissenyar amb ell el moble que més li convingui, tenint en compte les limitacions relacionades amb el volum de l’habitació, aspectes tècnics i pràctics.

De fet, gràcies a la seva experiència i coneixements, el fuster o ebenista podrà orientar cap a la solució que millor s’adapti a la seva situació. Ja sigui que tingui una idea clara de l’moble que desitja o estigui buscant inspiració, l’artesà l’ajudarà a prendre la millor decisió.

  • Tria el teu propi disseny

Optar per un moble a mida vol dir tenir l’oportunitat de personalitzar a l’màxim el teu moble, per obtenir una creació única i original, que encaixarà perfectament en l’estada en qüestió. Depenent dels seus problemes i els seus desitjos, podrà triar entre diferents materials, formes, colors i accessoris.

  • Organitzar espais perduts

Una casa sovint té espais perduts o mal aprofitats: un nínxol, unes golfes, un passadís, un sostre alt, una escala … Tants volums que es poden utilitzar per acomodar mobles i emmagatzematge a mida. ¡Converteixi seus espais no utilitzats en emmagatzematge optimitzat!

  • Optimització de petites superfícies

En una habitació petita, intentarem optimitzar el metre quadrat més petit per aprofitar a el màxim la superfície. En particular, podem imaginar armaris o una llibreria tot en alçada, un banc amb calaixos i emmagatzematge integrat, una entreplanta …

Mobiliari a Mida Mataró: Què mobiliari fabricar?

Elegir els elements adequats per a un moble personalitzat

Tenir els teus mobles fets a mida vol dir tenir l’oportunitat de personalitzar els teus mobles triant els seus materials, el seu equipament interior i la seva aparença exterior. Tots aquests elements de personalització faran que els seus mobles siguin únics i totalment funcionals.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?