Armaris a Mida a Mollet de Vallès nostres col·leccions de mobles infinitament personalitzables, en fusta massissa i fabricats en els nostres tallers.

Armaris a Mida a Mollet de Vallès

Dissenyador i Fabricant de Mobles i Armaris a Mida a Mollet de Vallès

Descobreixi les nostres col·leccions de mobles infinitament personalitzables, en fusta massissa i fabricats en els nostres tallers a Espanya.

Amb la seva experiència en la fabricació artesanal i el seu coneixement de la fusta massissa, el nostre sòlid equip de professionals formats en els nostres tallers a prop, assegura el disseny i fabricació de tots els nostres mobles. Aquesta experiència i flexibilitat ens permeten gestionar solucions a mida per adaptar-nos als requeriments dels teus projectes i clients.

El nostre equip tècnic especialitzat en el treball amb fusta massissa, permet autonomia i flexibilitat de producció.

Basades en proporcions equilibrades i línies netes, les nostres col·leccions contemporànies són alhora modernes, atemporals i destaquen:

  • La qualitat i colors naturals de les espècies de fusta que seleccionem.
  • El nostre saber fer en el disseny i domini dels tecnicismes relacionats amb la fusta massissa.
  • Un disseny decididament contemporani.
CONTACTE

Amb seu a Mollet de Vallès, l’empresa Armaris a Mida a Mollet de Vallès crea mobles contemporanis, atemporals i de disseny, en fusta massissa, amb la intenció de la qualitat i el respecte d’una tradició de fabricació.

Origen de la fusta:

Prestem especial atenció a l’origen i elecció de les nostres fustes. Totes les nostres fustes, Roure, Fresno, Cerezo, Castaño, procedeixen dels nostres boscos Espanyols.

Muntatge d’ebenisteria i acabat:

També donem especial importància a la preservació dels acoblaments tradicionals d’ebenisteria, començant pel tallat de fustes, per a un disseny únic i harmoniós. Tots els nostres mobles estan fets a mà: espigues, mortalles, talls al biaix i cua de milà per als calaixos.

Per a l’acabat, 2 mans de vernís amb decapat manual, realcen tots els nostres èxits per garantir-li un producte de qualitat.

Mecanismes i altres materials:

Oferim diversos sistemes d’obertura còmodes i robustos per a tots els nostres mobles.

També combinem diversos materials, lacats, Fenix, vidre, corian, ceràmica, metall, que personalitzen les nostres col·leccions.

Fet a mida:

Ens adaptem a tots els teus projectes, segons les teves dimensions i materials desitjats, des de la realització de dibuixos de simulació, fins a la fabricació per a un resultat 100% personalitzable.

Les possibilitats d’opcions, associacions d’espècies de fusta, colors i materials són múltiples; No dubti en contactar-nos per qualsevol sol·licitud especial.

Controlem plenament els nostres productes: des de l’elecció i adquisició de la fusta fins a l’acabat, passant per les diferents etapes de fabricació. La nostra vocació és oferir un producte de qualitat i únic.

Lliurament i instal·lació

Oferim un servei de lliurament i instal·lació per professionals experimentats a tot Espanya. No dubtis a contactar-nos per més informació!

Tots els nostres mobles es transporten sota fundes reutilitzables per limitar qualsevol embalatge de plàstic.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?