companhia de Fábrica de móveis

Fàbrica de Mobles a Barcelona

Fàbrica de Mobles a Barcelona, ​​t’oferim dissenys exclusius a preciós econòmics. Els nostres professionals estan capacitats per a tot tipus de treball

Inicialment, des de ja diversos anys en el mercat de mobles de sèrie de més qualitat, Mobles a Mida incorpora la idea i pràctica de l’concepte de:

  • qualitat
  • estil
  • confort

Així també, l’experiència acumulada durant aquests anys ha permesa el desenvolupament de l’empresa que segueix creixent.

Actualment l’empresa es reconeguda per super disseny atrevit i compta amb equips d’alta tecnologia, el que permet que que la producció de més peces mensuals i tot i així brindar el gran diferenciador del producte, que és l’acabat.

També, ens caracteritzem pel servei ràpid, qualificada i preciós competitius són els principis guiats per l’empresa. La combinació dels principals proveïdors de matèries primeres, més la qualificació dels empleats, dóna com a resultat productes amb qualitat, estil i comoditat.

contactat amb nosaltres

Fàbrica de Mobles a Barcelona: mobles de qualitat amb Dissenys Únics

Disseny i fabricació de mobles de fusta per livings, menjadors i dormitoris. Realitzem sofàs, taules de centre, butaques, taules de menjador, cadires, bars, vidriers, armaris, llits, còmodes, taules de llum, placa, mobles infantils, escriptoris, miralls, catifes, llums, etc.

Ara confiant directament en els productors

‘Cap pas d’intermediaris, comercials o minoristes entre tu i el fabricant dels teus mobles!

Trieu entre els millors materials i productes de l’Mercat

Per tant, tot està dissenyat i construït amb especial atenció a les necessitats reals de client, guiant sempre amb alta professionalitat i màxima disponibilitat entre els diversos productes que ofereix el mercat en l’actualitat, amb l’objectiu primordial de assessorar-lo de la millor manera possible .

Per a la teva projecte busquem els millors materials, donar-te el millor i garantir la qualitat tot a preus econòmics.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?