Mobles a Mida Sabadell

Mobles a Mida Sabadell

Mobles a Mida Sabadell

Opta per la fusteria i crea els teus mobles personalitzats online. T’ho entreguem com el teu mobiliaris en poques setmanes. Lliurament gratuït a on tu ho requereixis.

  • Els teus mobles fets per fusters en màquines digitals d’alta precisió

  • Cada projecte es verifica abans i després de la fabricació.

  • Instruccions de muntatge interactives pas a pas específiques per als seus mobles

Disseny de mobiliari a Sabadell

El nostre configurador li permet crear els mobles que desitgi directament en línia. Tries la teva forma bàsica o, més simplement, comences amb un exemple que s’assembla al que vols. Vostè ingressa les dimensions, i tot el que ha de fer és equipar els mobles com vulgui!

CREADOR DE MOBLES A MIDA A TOT SABADELL

Mobles a Mida, és una empresa l’activitat és la fabricació de mobles a mida. Per a això comptem amb la nostra oficina de disseny i la nostra pròpia unitat de producció.

Però perquè “uns taulons de fusta” es converteixin en un moble a mida, cal donar uns passos … Som fabricant de mobles a mida, però això no és tot!

Segueix-nos, t’explicarem com es fabriquen els mobles “creatius”!

Mobles a Mida té una doble tapa. Treballem també per als projectes de particulars, com a professionals i administracions.

Entorn al nostre taller intervenen dos equips: un a el servei de la persona i un altre a l’servei dels professionals i les administracions, que combinen competències i coneixements propis de cada client.

Som aquí per seguir al seu projecte de principi a fi. Des escoltar les seves necessitats, fins a l’assessorament, les diverses propostes de disseny, la validació, la fabricació i la instal·lació.

També li suggerim que realitzi el treball al seu lloc. Trobem per a tu els artesans de la teva pintura, electricitat, enrajolat etc. T’assessorem en l’elecció colorista dels teus mobles i de la sala (per les parets, el terra, etc.)

Ets arquitecte i vols fabricar mobles per als teus clients, el teu arxiu va directament a l’oficina de mètodes per a la seva programació, per a l’inici de la producció.

Abans que un moble es posi en producció al nostre taller, passa per diferents mans. Centrar-se en la fabricació 100% Mobles a Mida, 100% qualitat.

contáctate con nosotros

LES NOSTRES FORTALESES AL DISSENY D’INTERIORS:

  • Els nostres mobles es fabriquen a mida al nostre taller. Ens adaptem a tots els espais: vestidor moblat sota sostre, despatx i traster sota escala.
  • Mini espai: trobem totes les solucions per a un màxim d’emmagatzematge i practicitat, cuidant el disseny dels mobles; adaptem el mobiliari a l’volum.
  • Com fabriquem els nostres mobles a mida, no tenim model, ni col·lecció de mobles per omissió. Així, per a cada projecte sorgeixen noves línies sense vincle amb el projecte anterior.
  • Som fabricant de mobles a mida, però també interiorista. Juguem amb volums, materials. Ens agraden les tendències i les originalitats.
  • Podem encarregar-nos de l’seguiment del seu treball (gestió de projectes)

DOMINI DE L’ASSIGNATURA

  • Et donem suport en el teu projecte de desenvolupament a mida: des de l’estudi (plànols, pressupostos), fins a la realització, passant pel seguiment de l’obra, l’elecció de colors, materials i assessorament en decoració.
  • Perquè puguem ocupar-nos de tot el teu treball en mobiliari. Serem el teu contacte directe i coordinarem els diferents oficis, d’acord amb el cronograma acordat.

A la fi de la feina, assegurarem la recepció del seu lloc per validar el nostre compromís de qualitat.

En un procés de qualitat dels treballs, posem a la seva disposició artesans amb els que estem acostumats a treballar.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?