Mobles a Mida Tarragona

Mobles a Mida Tarragona

Mobles a Mida Tarragona, dissenys únics

Mobles a Mida, dissenyador i fabricant de mobles des de diversos anys

Descobreix Les nostres col·leccions de mobles infinitament personalitzables, en fusta massissa i fabricats en Els nostres tallers a Espanya.

Muebles a Medida Mataró

Dissenyador i fabricant de mobles de fusta massissa 100% personalitzables

Amb la seva experiència en la fabricació artesanal i el seu coneixement de la fusta massissa, el nostre sòlid equip d’ebenistes vetlla pel disseny i fabricació de tots els nostres mobles.

Aquesta experiència i flexibilitat ens permeten gestionar solucions a mida per adaptar-nos als requeriments dels seus projectes i client

Per què tenir un Moble a mida a Tarragona?

Tots coneixem botigues que ofereixen solucions punt per utilitzar. A aquests productes els anomenarem productes estàndard. No obstant això, no sempre encaixen en els espais seleccionats.

Ja sigui una casa o un apartament, tots necessitem espai per guardar la nostra roba, els nostres sabates, però també els nostres documents administratius, les joguines dels nostres fills i moltes altres coses que ens agradaria que es guardaran.

Perquè sempre hi ha un racó que no es pot explotar, és interessant recórrer als fets a mida. Prenguem l’exemple de l‘moble a mida al vàter. Ofereix un ampli espai d’emmagatzematge per a productes domèstics i li dóna una sensació de grandesa a aquest espai naturalment petit.

Un disseny a mida pot tenir una doble funció. El d’ordenar però també el de separar o delimitar 2 espais. Aquesta solució es fa servir sovint en una suite de pares per separar el dormitori de l’bany.

El gabinet a mesura crearà la mateixa separació mentre permet que la llum del dia passi sobre ell i il·lumini l’habitació separada.

Un disseny personalitzat es pot aconseguir de diferents maneres. Podem crear un vestidor i fer un capçal en el seu suport, això permet optimitzar els espais i donar una elegància boja.

Fer un armari a mida és la solució que et permet crear, als teus mesures, un veritable espai dedicat optimitzant l’estalvi d’espai i l’ergonomia.

L’armari a mida realça la seva llar i permet una personalització perfecta.

Fer una prestatgeria personalitzada és la solució per ressaltar els llibres, les fotos i els records que són importants per a vostè, mentre optimitza el seu espai vital.

La prestatgeria personalitzada realça la seva llar i permet una personalització perfecta perquè el seu projecte únic sigui un èxit.

Com fer un Moble a mida a Tarragona?

El moble a mida accepta diferents solucions d’obertura.

  • Les portes corredisses a mida, les portes amb frontisses a mida o les portes plegables a mesura li brinden la comoditat d’ús que més li convingui.

Això farà que el seu emmagatzematge personalitzat sigui totalment personalitzat.

  • La nostra àmplia gamma de colors i materials està a la seva disposició per satisfer les seves necessitats exactes. La nostra experiència i habilitats li permeten controlar les seves despeses. Per ajudar-te millor a projectar-, tots els nostres estudis es presenten en dissenys 3D.
  • Perquè un disseny 3D sigui més que realista, cal una visita tècnica a la seva llar o lloc de treball. Això ens permet comprendre les limitacions tècniques, l’accés i qualsevol altre detall important que no ha de passar per alt. Aquest pas és fonamental per permetre’ns costejar el seu projecte, i assegurar un estudi precís i qualitatiu, a les seves mesures.

Quan l’espai ho permet, la tendència és per l’illa central, sota la qual trobem armaris estètics i funcionals fets a mida, acompanyats d’una zona de menjador.

Obert sí, però una mica. Per guanyar brillantor, per no perdre profunditat visual. El sostre de vidre estil taller fet a mida adquireix tota la seva esplendor: és neo retro.

Assegurem la instal·lació dels seus projectes amb fusters experts que li garanteixen un treball a “la regla de l’art”.

Contacti’ns per al disseny i fabricació d’un moble a mida

Té un projecte d’adquisició de mobles a mida? No dubtis a contactar-nos per tal que puguem discutir-ho.

contactes
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?