Armaris a Mida Sabadell

Armaris a Mida Sabadell

ARMARIS PERSONALITZATS

Sobretot, els nostres sistemes d’armaris són flexibles. Es poden estendre al vestidor i es poden configurar com es vulgui utilitzant les nostres eines de planificació especials. Tu tries el disseny que més et convé i nosaltres ens encarreguem de la teva armari.

Tria un gabinet personalitzat

Estàs buscant un armari, però per sort no trobes la mida adequada que et permeti ficar-lo entre la porta i el radiador. Per aquests motius, i perquè no tots els apartaments o cases són iguals, hem optat per oferir només armaris a mida a Mobles a Mida.

Considerem que depèn de l’emmagatzematge adaptar-se a les teves necessitats, i no a l’contrari!

On els productes estàndard li imposen dimensions particulars que sovint creen espais desaprofitats dins del seu gabinet, li oferim l’opció de compondre lliurement el disseny que realment correspongui a la seva forma d’ordenar.

Els nostres gabinets personalitzats estan dissenyats per permetre un muntatge molt fàcil per a qualsevol persona, independentment del seu nivell d’habilitat en el camp.

La nostra gamma de decorats està feta per integrar harmoniosament seu armari en el seu interior: fusta o decoració senzilla, no dubti en demanar mostres per fer-se una idea real dels materials i colors que li oferim.

Això li permetrà veure que quan es tracta de el gruix dels panells que fem servir, no comprometem la qualitat!

Un armari adaptat a les teves necessitats diàries

Opti per grans altures per optimitzar a l’màxim el seu espai disponible sota el sostre. Podràs emmagatzemar tot el que necessitis amb menys freqüència a la part superior, triant la part central del teu armari a mida per als articles d’ús diari.

Amples 100% a mida:

  • Zero restriccions d’ample, a partir de 300 mm tot és possible per aprofitar l’espai més petit disponible
  • Per roba doblegada, compti 30 cm d’ample per pila per calcular els amples
  • Prestatges o calaixos, barres d’armari es realitzaran amb les mesures exactes sol·licitades: ¿coneixes moltes marques que t’ofereixin aquest tipus de servei? Nosaltres no!
  • Per raons de seguretat i qualitat al llarg de el temps, limitem l’ample dels mobles i per tant el seu equipament a 1 m, i així respectem les normes de mobiliari a les que no ens comprometem.

Armaris a Mida Sabadell

El principal avantatge d’un armari a mida és que troba el seu lloc en qualsevol estada de la casa. Els nostres armaris es tallen a l’mil·límetre segons les seves especificacions. Pots utilitzar cada racó de casa teva per transformar-los en un armari a mida. El teu vestidor o el dels teus fills pot tornar-se més pràctic gràcies als mobles d’armari a mida!

Mobles a Mida fa tot el possible per satisfer-te. Ens esforcem per oferir-te sempre la millor qualitat a el millor preu. Els nostres assessors sempre estan a l’escolta i l’ajudaran a trobar el millor mobiliari per al seu pressupost. El fet a mida ha de ser accessible per a tots i això és el que ens esforcem per fer-ho.

Enamora’t avui d’un armari tan elegant com original! El nostre configurador et permet barrejar els colors (blanc alpí, gris metall, roure …), triar el teu equipament interior, definir els teus dimensions, posar portes batents en les caixes que escullis. O el que vulguis! Mai trobaràs el mateix guarda-roba a la casa del teu veí!

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?