Armarios a Medida en Sitges

Armaris a Mida a Sitges

Armaris a Mida a Sitges, Tot els que busques, Aquí trobaràs !!

CREACIÓ DE MOBLES A MIDA PER A TOTA ESPANYA

Estem especialitzats en la fabricació 100% Espanyola de mobles a mida. Instal·lem els teus projectes després de el disseny, en tots els districtes de Barcelona, ​​Granollers, Rubí, etc.

Per què tenir un moble a mida?

Tots coneixem botigues que ofereixen solucions punt per utilitzar. A aquests productes els anomenarem productes estàndard. No obstant això, no sempre encaixen en els espais seleccionats.

De fet, poden ser massa grans, massa petits, no prou profunds o a contra, en definitiva no et convé. És en aquest moment quan Armaris a Mida a Sitges intervé per portar-li la solució que està buscant.

Ja sigui una casa o un apartament, tots necessitem espai per guardar la nostra roba, els nostres sabates, però també els nostres documents administratius, les joguines dels nostres fills i moltes altres coses que ens agradaria que es guardaran.

Perquè sempre hi ha un racó que no es pot explotar, és interessant recórrer als fets a mida. Prenguem l’exemple de l’moble a mida al vàter. Ofereix un ampli espai d’emmagatzematge per a productes domèstics i li dóna una sensació de grandesa a aquest espai naturalment petit.

Departamento de ventas - muebles a medida

Servei comercial

Durant una cita, analitzem les teves necessitats i junts definim el teu projecte de desenvolupament. L’elecció de materials i colors completa el nostre estudi per donar-li un caràcter únic al teu espai de treball.
Cita

Cita

Per dur a terme el teu projecte, els nostres estimadors realitzen el pago detallat del teu projecte. Gràcies a un perfecte coneixement dels processos de fabricació de la nostra unitat productiva, elaboren una descripció detallada de cada moble que constituirà el teu futur arranjament.
Oficina de diseño para muebles a medida

Oficina d’Estudis

El nostre equip de dissenyadors industrials modelarà el teu projecte utilitzant el programari. L’elecció de mobles i materials es torna tangible, i la precisió de les imatges permet identificar fins i tot les textures dels diferents elements.
Supervisión del sitio

Supervisió de el lloc

Els nostres supervisors de treball es convertiran en els teus interlocutors únics. Ells han de garantir un seguiment regular durant tot el treball i l’acompanyaran fins a la finalització perfecta de la feina, fins a l’aixecament complet de les reserves.
Fabricación de muebles a medida para profesionales

Fabricació

Els Professionals ebenistes es dediquen a la fabricació de les teves ferramentes. Fins i tot si l’eina ha evolucionat, els nostres fusters són reconeguts pel seu coneixement tradicional que garanteix la longevitat dels seus treballs.
Instalación en sitios

Instal·lació en llocs

L’èxit d’un projecte es mesura quan s’instal·la. Per tant, fem un punt d’honor en aquesta etapa clau dels teus projectes. Brindem aquest servei pels nostres propis equips a tot Espanya.
CONTACTE

Com fer un moble a mida?

Armaris a Mida a Sitges, durant molts anys, li ha estat oferint una escolta genuïna, bons consells i un suport totalment personalitzat perquè el teu projecte únic sigui un èxit.

El moble a mida accepta diferents solucions d’obertura.
Les portes corredisses a mida, les portes amb frontisses a mida o les portes plegables a mesura li brinden la comoditat d’ús que més li convingui.

Això farà que el teu emmagatzematge personalitzat sigui totalment personalitzat.

La nostra àmplia gamma de colors i materials està a la teva disposició per satisfer les teves necessitats exactes. La nostra experiència i habilitats li permeten controlar les despeses. Per ajudar-te millor a projectar-tots els nostres estudis es presenten en dissenys 3D.

Perquè un disseny 3D sigui més que realista, cal una visita tècnica a la teva llar o lloc de treball. Això ens permet comprendre les limitacions tècniques, l’accés i qualsevol altre detall important que no ha de passar per alt. Aquest pas és fonamental per permetre’ns costejar el seu projecte, i assegurar un estudi precís i qualitatiu, a les seves mesures.

Es pressuposta un projecte de cuina per definir si es poden incloure mobles baixos amb portes o amb calaixos. Per simples raons d’optimització de l’emmagatzematge.

Quan l’espai ho permet, la tendència és per l’illa central, sota la qual trobem mobles d’emmagatzematge estètics i funcionals fets a mida, acompanyats d’una zona de menjador.

Obert sí, però una mica. Per guanyar brillantor, per no perdre profunditat visual. El sostre de vidre estil taller a mida adquireix tota la seva esplendor: és neo retro.

Assegurem la instal·lació dels teus projectes amb fusters experts que li garanteixen un treball a “la regla de l’art”.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?