Armaris a Mida Granollers, és una empresa l'activitat és la fabricació de mobles a mida, comptem amb la nostra oficina de disseny i unitat de producció.

Armaris a Mida Granollers

CREADOR DE MOBLES A MIDA A TOT ESPANYA AMB ARMARIS A MIDA GRANOLLERS

Armaris a Mida Granollers, és una empresa l’activitat és la fabricació de mobles a mida. Per Això comptem amb La nostra oficina de disseny i La nostra pròpia unitat de producció.

Però perquè uns “taulons de fusta” es converteixin en un moble a mida, cal donar Alguns passos … Som fabricant de mobles a mida, però no només!

Segueix-nos, t’explicarem com es fabriquen els mobles “creatius”!

Armaris a Mida Granollers, Té una doble tapa. Treballem también per als projectes de particulars, com a professionals i administracions.

Entorn al nostre taller intervenen dos equips: un a el servei de la persona i un altre a l’servei dels professionals i les administracions, que combinen competències i coneixements propis de cada client.

Som aquí per seguir al teu projecte de principi a fi. Des escoltar les teves necessitats, fins a l’assessorament, les diverses propostes de disseny, la validació, la fabricació i la instal·lació, Armaris a Mida Granollers el segueix.

També li suggerim que realitzi el treball en el teu lloc. Trobem per a tu els artesans de la teva pintura, electricitat, enrajolat etc. T’assessorem en l’elecció colorista dels teus mobles i de la sala (per les parets, el terra, etc.)

Eres arquitecte i vols fabricar mobles per als teus clients, el teu arxiu va directament a l’oficina de mètodes per super programació, per a l’inici de la producció.

CONTACTO

LES NOSTRES FORTALESES AL DISSENY D’INTERIORS:

  • Els nostres mobles es fabriquen a mida al nostre taller, prop de Granollers.
  • Ens adaptem a tots els espais: vestidor moblat sota sostre, despatx i traster sota escala. Mini espai: trobem totes les solucions per a un màxim d’emmagatzematge i practicitat, cuidant el disseny dels mobles. També ens adaptem el mobiliari a l’volum.
  • Com fabriquem els nostres mobles a mida, no tenim model, ni col·lecció de mobles per omissió. Així, per a cada projecte sorgeixen noves línies sense vincle amb el projecte anterior.
  • Som fabricant de mobles a mida, però també interiorista. Juguem amb volums, materials. Ens agraden les tendències i les originalitats.
  • Podem encarregar-nos de l’seguiment del teu treball (gestió de projectes)

DISSENYEM TEU INTERIOR, A MIDA

Has decidit pensar o repensar el teu interior, cuina, bany, vestidor, oficina o biblioteca, suite dels pares, etc.

Ets al lloc correcte! Entorn al nostre interiorista, un equip de professionals hi és per assessorar i imaginar una distribució a mida que combini disseny de mobiliari i qualitat. Fabricant de mobles a mida, vam crear un interiorisme intel·ligent i estètic.

Treballem en totes les estances de la casa.

DOMINI DE L’ASSIGNATURA

Li donem suport en el teu projecte de desenvolupament a mida, prop de Granollers ia tot Espanya: des de l’estudi (plànols, pressupostos), fins a la realització, passant pel seguiment de l’obra, l’elecció de colors, materials i assessorament en decoració.

Perquè puguem ocupar-nos de tot el teu treball: mobiliari, per descomptat, però també pintura amb pintor propi, fontaneria, electricitat, enrajolat. Serem el teu contacte directe i coordinarem els diferents oficis, d’acord amb el cronograma acordat.

A la fi de la feina, assegurarem la recepció del teu lloc per validar el nostre compromís de qualitat.

En un procés de qualitat dels treballs, posem a la teva disposició artesans amb els que estem acostumats a treballar.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?