Armario Bajo escalera en El Prat de Llobregat

Armari Baix escala al Prat de Llobregat

Armari Baix escala al Prat de Llobregat amb les possibilitats de condicionament !!

CONTACTE

Amb Armari Baix escala al Prat de Llobregat, la instal·lació sota les escales és una possiblitat de baix de cost que pot resultar molt interessant. per això, t’oferim un treball econòmic i exclusiu i més encara en habitatges petits.

Els nostres professionals en disseny d’interiors li mostraran algunes de les moltes POSSIBILITATS i una ajuda per veure amb més claredat el disseny que desitja.

TIPUS D’ACCESSORIS SOTA LES ESCALES

Els arranjaments A sota de les escales puc declinar-se en diferents formes per complir amb diversos projectes d’instal·lació en aquest petit espai.

Per Armari Baix escala al Prat de Llobregat, el desafiament es basa en aquest caràcter d’espai reduït que no permet realitzar les instal·lacions habituals. Per a això, comptem amb mètodes i treballadors eficients.

Aquest espai sota l’escala no simplement pot ser un armari, també ho podem adequar a:

1 Espais d’Emmagatzematge de l’Armari Baix escala al Prat de Llobregat

  • El vestuari

Entre les diverses disposicions que pot contemplar-se sota d’una escala, es pot pensar en primer lloc en un emmagatzematge.

De fet, hi ha solucions que permetin, per exemple, crear un vestidor compost per calaixos, prestatgeries i armari.

En aquest cas, serà interessant proporcionar un sistema de cortines opaques, o millor encara, portes. Per tant, aquests tancaments protegir millor la roba de la pols.

Per a la zona de vestuari, també és possible optar per baguls rodants adaptats a la forma de l’escala i que continguin els diferents elements de l’armari.

2 L’ESPAI DE L’OFICINA SOTA ESCALA

Un altre ús de l’espai disponible sota d’una escala es incorporar un espai d’oficina.

Per això, es la realitza des de la distribució més senzilla, fet d’una planxa de fusta i una possible caixa d’emmagatzematge; fins a la més avançada amb prestatges, zona d’integració de torre d’ordinadors, calaix i safata de disseny, tot és imaginable.

3 L’ESPAI ACOLLIDOR

Més enllà, dels armaris “útils”, per què no Aprofita aquest espai per convertir-lo en un Lloc acollidor en el qual instal·lar? A partir d’aquest moment, són possibles múltiples configuracions.

Aquest espai pot convertir-se en un racó de lectura, consistir en un racó acollidor fet coixins i prestatgeries petites col·locades en un nínxol alt de fusta.

També, es pot acomodar com una zona de jocs per als més petits.

4 ALTRES IDEES

Altres possibilitats, des de les més simples i òbvies fins a les més originals i luxoses, s’aconsegueixen implementar sota les escales.

Molt a menuda, aquests espais es converteixen en calaix de sastre que és preferible obrir només si es busca un objectiu la utilitat segueix sent extremadament puntual.

Així mateix, es pot acomodar l’armari d’entrada de l’una casa, el qual li permet que de deixar sabates, abrics, barrets i paraigües, evitant embrutar la resta de les habitacions.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?