Puerta Corredera con Espejo en Figueras

Porta Corredera amb Mirall a Figueres

La Millor excel·lència en la nostra empresa de Porta Corredera amb Mirall a Figueres!

La nostra empresa de Porta Corredera amb Miralls a Figueres, vam iniciar un viatge a el món de les portes dels apartaments. Com Professionals en portes havíem de fer-ho i vam decidir començar amb portes corredisses amb mirall.

Les portes corredisses són una excel·lent solució per estalviar espai quan es tracta de portes interiors, perquè en comparació amb les portes batents tradicionals, tenen una empremta decididament mínima.

CONTACTE

Portes corredisses exteriors a la paret i ocultes

Les portes corredisses es divideixen en dues categories bàsiques: portes corredisses encastades a la paret i portes corredisses retràctils.

És per això, que les portes corredisses encastades a la paret són portes que, com pots imaginar, llisquen paral·leles a la paret i per tant exteriors. Hi ha un rail extern sobre el qual llisquen les portes i, per tant, cal que la paret sobre la qual es col·loca el rail estigui especialment buidada de mobles.

Així mateix, les portes corredisses de paret exterior no requereixen treballs de paleta. Depenent de les característiques també es poden denominar portes corredisses de paret exterior.

En canvi, les portes corredisses retràctils estan equipades amb una estructura de metall (o contramarc) incrustada a la paret i que permet que la porta desaparegui, pot ser una paret de guix o una paret de cartró guix.

També, el contramarc d’una porta corredissa és una caixa dins de la paret amb un rail (o sistema corredís) col·locat a la part superior que permet que la porta llisqui dins de la paret i una brancal vertical que bloqueja la porta quan es tanca .

Independentment de l’tipus de porta, perquè una porta es defineixi com de qualitat ha de ser robusta, lleugera, fàcil de lliscar (és a dir, fluida) i no ha de crear esquerdes a la paret.

Les que veus dalt són portes corredisses de vidre fora de la paret. Quant als materials, es tracta d’una porta corredissa de fusta.

Portes especials

També hi ha dues categories de portes especials: portes corredisses de vidre i portes corredisses amb miralls.

Porta corredissa amb vidre

Les portes corredisses de vidre són perfectes per deixar entrar la llum en una habitació amb poca llum o en una habitació cega. Penseu en un armari, un petit estudi o un passadís sense finestres. Pot ser una porta de vidre o una porta corredissa de fusta amb un insert de fusta.

Porta corredissa amb mirall

La porta corredissa espejada, en canvi, no té a veure amb la llum sinó amb la sensació de “obertura” d’una habitació ja que el poder reflectant de mirall té la capacitat de fer que les habitacions es perceben com a molt més àmplies.

Una porta corredissa amb mirall es pot usar com a mirall de cos sencer per tancar un bany principal o un vestidor. Les portes corredisses de mirall també es poden utilitzar per tancar un armari amb vista a una sala d’estar: d’aquesta manera, la sala d’estar serà visualment més gran.

A l’igual que totes les portes corredisses, la porta corredissa amb mirall també es pot dissenyar en versió encastada o retràctil.

D’una banda, una distinció que es pot fer és entre la porta corredissa amb mirall aplicat i la porta corredissa amb vidre emmirallat.

Per tant, en el primer cas tenim una porta corredissa sobre la qual es fixa un mirall: el resultat serà una cobertura total.

És per això, que en el segon cas tenim una porta de vidre amb un mirall de vidre això significa que d’una banda tindríem un mirall que no ens deixa veure més enllà de la porta mentre que per l’altre tindríem un vidre que ens permetrà veure .

D’altra banda, l’interior de l’habitació en la qual es col·loca la porta. Una solució que garanteix una major privacitat, per exemple en el cas d’oficines o sales de reunions.

Finalment, sigui el que sigui la teva idea de porta corredissa, explica’ns-a través de la secció de contacte o fes un cop d’ull a les nostres creacions on podràs trobar algunes instal·lacions de portes corredisses amb mirall.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?