Muebles a Medida en Girona

Mobles a Mida a Girona

FEM MOBLES A MIDA A GIRONA I TOTA ESPANYA

Mobles a Mida a Girona és una empresa l’activitat és la fabricació de mobles a mida. Per a això comptem amb la nostra oficina de disseny i la nostra pròpia unitat de producció.

Però perquè “uns taulons de fusta” es converteixin en un moble a mida, cal donar uns passos … Som fabricant de mobles a mida, però no només això! ..

Segueix-nos, t’explicarem com es fabriquen els mobles “creatius”!

Mobles a Mida a Girona t’ofereix els projectes particulars, com a professionals i administracions.

Entorn al nostre taller intervenen dos equips: un a el servei de la persona i un altre a l’servei dels professionals i les administracions, que combinen competències i coneixements propis de cada client.

Som aquí per seguir al teu projecte de principi a fi. Des escoltar les teves necessitats, fins a l’assessorament, les diverses propostes de disseny, la validació, la fabricació i la instal·lació, Mobles a Mida a Girona el segueix.

També li suggerim que realitzi el treball en el teu lloc. Trobem per a tu els artesans de la teva pintura, electricitat, enrajolat etc. T’assessorem en l’elecció colorista dels teus mobles i de la sala (per les parets, el terra, etc.)

CONTACTE

PRODUCCIÓ DE MOBLES D’ENMAGETZAMENT  I ARXIU

Per l’arxiu, emmagatzematge i disposició de sobre documents, la nostra empresa a Girona li ofereix diverses solucions estàndard o personalitzades.

Des prestatgeries fins emmagatzematge amb portes batents o corredisses, arxivadors penjolls, de manera senzilla o decorativa, creem emmagatzematge adaptació als teus Necessitats per a la distribució de la teva oficina i els teus Espais professionals.

STAND, MOBILIARI D’EXPOSICIÓ BARRA DE BAR, MOBILIARI MEDIATECA A MIDA …

La nostra empresa d’arranjaments a mida, dissenya i fabrica els mobles al nostre taller. A continuació, produïm diferents tipus de mobiliaris a mida: armaris, vestidors, mobiliari de mediateca, estand, mobiliari d’exposició a mida.

Disposem d’una empresa que ens permet treballar amb resina en totes les seves formes. Podem fabricar, per exemple, taules de laboratori a mida.

Per Totes les sol·licituds de mobiliari a mida, o disseny, Contacta’ns. Operem en el sector de Girona, però també a tot Espanya.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?