Vestidores a Medida en Cornellà de Llobregat

Menjadors a Mida Cornellà de Llobregat

Menjadors a Mida a Cornellà de Llobregat a l’abast de les teves Mans !!

Menjadors a Mida a Cornellà de Llobregat:

  • La fabricació personalitzada és el nostre negoci principal. Treballem a nivell nacional amb planificadors, arquitectes i decoradors.
  • Fabriquem principalment taules i seients a mida.
  • El nostre mobiliari està així destinat a equipar establiments oberts a el públic com cafeteries, hotels, restaurants, bars, però també comerços o seus corporatives.
  • Tot el nostre mobiliari està fet a mida, des de l’elecció de la tela, el color dels peus, però també l’acabat de l’respatller, acabat amb serrells, rivets o fins i tot base o botons.

No dubtis a mirar els nostres èxits per veure diferents tipus d’establiments equipats!

Principalment, som especialistes en mobiliari per a professionals comunitaris i professionals de negocis des de fa més molts anys, Menjadors a Mida a Cornellà de Llobregat ofereix solucions d’equipament per les seves àrees de càtering i recepció.

Així mateix, en llar, ajuntaments, escoles, campus universitaris i restaurants, albergs d’estudiants de batxillerat, cafeteries, mediateques, centres culturals, menjadors d’empresa, etc.

També, el nostre mobiliari de qualitat per a ús professional està idealment dissenyat per adaptar-se a les limitacions específiques d’establiments com el teu que reben serveis, públic.

De fet, a través d’una àmplia varietat de butaques, bancs, taules altes, tamborets, taules i accessoris.

Fem realitat les teves idees!

CONTACTE

Visquin junts en un ambient agradable amb Menjadors a Mida a Cornellà de Llobregat

Generalment, la pausa per dinar no és només el moment del menjar, també és un moment d’intercanvi i de compartir.

En aquest cas, el medi ambient és molt important. Tot i les limitacions tècniques, els nostres equips treballen amb vostè per desenvolupar ubicacions adequades mitjançant la creació d’espais optimitzats i fàcils d’utilitzar.

Gràcies a la nostra àmplia gamma de mobiliari especialment dissenyat per satisfer les teves necessitats quant a confort, manteniment i solidesa, és una resposta més a la distribució de les teves espais que oferim per als teus menjadors.

Així mateix, vam realitzar diferents altures dels seients per dinamitzar els espais. Variem els estils: des de cadires clàssiques fins a les més sofisticades, des tamborets d’estil industrial a retro, des butaques fins a bancs per un bonic ambient.

D’una banda, modulem teus espais segons les teves necessitats: seients i mobiliari abatibles, apilables o de sòl, enreixats, il·luminació, decoracions florals i solucions acústiques.

Per últim, et proporcionem una oferta completa i a mida amb la possibilitat de personalitzar veritablement teus mobles, deixa volar la teva imaginació!

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?