Armaris a Mida a Lleida

Armaris a Mida a Lleida

Armaris a Mida Lleida ho Millor Per a la teva Comoditat !!

Armaris a Mida a Lleida, només un espai massa petit pot justificar no posar un armari. Per això, caldrà trobar el lloc adequat i l’arranjament adequat per al seu guarda-roba serà realitzat a la perfecció.

UBICACIÓ DE VESTIMENTA

Principalment, la ubicació i la forma de l’vestidor està determinada exclusivament per qüestions funcionals i estètiques. No necessita connexió ni finestra. El més important és ubicar-lo perquè compleixi la seva funció d’emmagatzematge de roba.

Així mateix, el més pràctic és quan el vestidor és una habitació separada. Es pot col·locar de manera que sigui accessible des del passadís general, que és la solució més pràctica per a un vestidor familiar.

CONTACTE

Armaris a Mida a Lleida i els seus elements …

DIMENSIÓ

En general, no hi ha una dimensió estàndard de l’vestidor ja que la seva àrea depèn de l’espai que tingui i quant voleu posar en ell.

Recorda que un vestidor també es pot utilitzar com a lloc de planxa i pot contenir més articles dels que es poden veure a primera vista, gràcies a l’ús de la tecnologia de plegat i tirat.

El vestidor ha de tenir una superfície mínima i una forma òptima que permeti col·locar els armaris contra dues parets paral·leles i assegurar una bona distància entre elles.

Aquesta recomanació també s’aplica a la distància de la situació si els mobles estan situats en un costat de l’vestidor només perquè a l’altra banda hi ha una paret.

De fet, Les seccions de l’vestidor han d’estar a una alçada triada segons el tipus de roba que continguin.

També, és important recordar això quan decideixi utilitzar una habitació a l’àtic, per exemple. L’alçada de la paret divisòria determinarà llavors la utilitat de l’guarda-roba i el tipus de mobiliari col·locat allà.

Si la paret divisòria té menys d’un metre de llarg, només es poden instal·lar prestatges, calaixos o cistelles extensibles.

Per optimitzar l’espai, també podem moure particions i complir les seves expectatives.

Armaris a Mida a Lleida, els mobles a mida es dissenyen i fabriquen individualment per satisfaci les Necessitats específiques de client. Per això estan cada vegada més estesos.

Gràcies a això, els interiors d’apartaments, oficines o botigues es torni no només funcionals i còmodes, sinó sobretot originals.

A més podem confiar en els fabricants que ens proporciona un producte acabat estàndard. Per a aquest bon resultat podem utilitzar cada espai d’acord a les preferències i necessitats.

A l’invertir en mobiliari a mida, obtenim mobles amb un aspecte únic, perfectament adaptat a la mida i distribució de les nostres estances.

Gràcies a aquesta solució, incloent un apartament petit pot ser funcional perquè cada espai s’utilitzarà íntegrament d’acord amb les teves necessitats.

A cada etapa de la comanda, la nostra empresa li ofereix els més alts estàndards. Garantim execució puntual, rendiment i un servei agradable i professional.

La confiança que diposites en nosaltres no té preu per a nosaltres, per això estem convençuts que treballar amb tu serà un pur plaer.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?