Armarios a Medida en Igualada

Armarios a Medida en Igualada

BELLA • EXPERIMENTADA • LOCAL

ARMARIS PERSONALITZATS

Empresa amb seu a Barcelona que fabrica a mà i entrega armaris personalitzats de qualitat

Armaris a Mida a Igualada

TREBALLEM PER ALS MILLORS RESULTATS

Benvingut a Mobles a Mida

Dissenyat i fabricat a BARCELONA, afegim valor a les llars escoltant els nostres clients i completant projectes utilitzant tecnologia de punta, combinats amb l’ardu treball i la cura del nostre hàbil artesà.
En treballar directament amb els nostres clients, produïm solucions fines fetes a mida, amb una gamma gairebé infinita d’opcions de disseny i acabat.
Mobles a Mida dissenya, fabrica, entrega i instal·la Armaris a ciutats de tota Barcelona.

Armaris a Mida en dormitori personalitzats

Millorant les habitacions de la teva llar

Armaris a Mida en dormitori personalitzats de luxe

Dóna-li vida a la teva llar amb Armaris a Mida a Igualada, el teu dormitori és on comences i acabes cada dia, és el lloc on reflexiones i et prepares per enfrontar el món. El teu dormitori ha de ser un santuari on et puguis preparar o relaxar en un espai que sigui còmode i s’adapti a la teva personalitat única. No es conforme amb les opcions d’armaris i prestatgeries de la botiga de millores per a la llar llestes per utilitzar: considereu el potencial il·limitat dels armaris personalitzats de MOBLES A MIDA.

Armaris de dormitori personalitzats

El teu dormitori és molt més que un espai pel teu llit. Ja sigui que parlem de la seva suite principal, les habitacions dels seus fills o la seva habitació/estudi de convidats, necessita un espai acollidor que sigui atractiu, còmode i que convidi a la relaxació.

Prestatgeria de dormitori personalitzada

Hi ha moltes oportunitats per optimitzar el seu dormitori usant prestatgeries personalitzades en una varietat de llocs. Podem construir-hi una capçalera personalitzada o una prestatgeria de paret del pis al sostre que s’adapti al llit. A més, hem creat racons d’oficina o sala d’estar que separen les àrees de la vostra habitació on l’enfocament i l’atenció són l’objectiu i les àrees on el descans i la relaxació són vitals. Això ajuda a dividir lhabitació i convertir-la dun quadrat ple a un espai habitable intencional.

Vestidor personalitzat

Els vestidors tenen molt de potencial per a la personalització! Podem construir prestatges personalitzats de paret a paret i de pis a sostre amb suports per a corbates incorporats, calaixos i cistells basculants. Això no només l’ajuda a organitzar la seva vida, sinó també a optimitzar l’aspecte del vostre espai, fent-lo més còmode i fàcil de navegar. Podem incloure gabinets personalitzats i front de calaix per completar laspecte polit.

A Mobles a Mida, ens esforcem per fer que la vostra vida es vegi i se senti millor amb l’ajuda de les nostres opcions d’armaris personalitzats. Ja sigui que necessiti un escriptori plegable simple o que estigui transformant la sala d’estar en una suite per a convidats, els nostres dissenyadors i artesans poden fer realitat els seus somnis de disseny.


CONTACTE
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?