Vestidors a mida a Igualada

Vestidors a mida a Igualada

Vestidors Especialment creat per a tu

Vestidors a mida a Igualada

Els nostres impressionants vestidors estan dissenyats per maximitzar fins a lúltim mil·límetre despai i poden incloure una àmplia gamma de solucions demmagatzematge intel ligent.

Aquests espais vénen de moltes maneres, des de vestidors de luxe fins a àrees d’emmagatzematge funcionals.
Les habitacions de recanvi s’estan convertint en un armari híbrid i vestit

Interiors ajustables

En dissenyar un dormitori per a un nen petit, val la pena considerar que no es queden petits per molt de temps. És per això que Mobles a Mida ha dissenyat la nostra solució demmagatzematge interior ajustable per créixer juntament amb ells. Aquest sistema d’emmagatzematge enginyós facilita l’adaptació de l’interior de l’armari d’un nen petit perquè sigui adequat per a un nen més gran o fins i tot per a un adult.

Aquestes solucions demmagatzematge darmaris i mobles es poden ajustar fàcilment a mesura que creixen els seus fills. Usant una clau especial, la prestatgeria de l’armari i els rails per penjar es poden modificar per adaptar-se a la roba i les joguines dels seus fills que creixen en mida com ells!

CONTACTE

Planificació del vostre vestidor

Propòsit

Considereu si guardarà tot el seu guarda-roba al vestidor designat o si serà més una àrea per organitzar els seus vestits, vestir-se per al dia i potser fins i tot un lloc apartat per relaxar-se.

Emmagatzematge

Feu un inventari mental del seu guarda-roba, inclosa la roba repartida als armaris de tota la casa. Si hi ha una gran selecció de peces de roba en llocs que no siguin l’armari del teu dormitori, voldràs assegurar-te d’incloure espai per penjar perquè sigui fàcil veure el que hi ha i crear conjunts.

Organització

Considereu incloure elements que us ajudin en les vostres pràctiques diàries de vestimenta, com ara accessoris, joies i sabates. Reunir articles semblants en un sol lloc millora la seva experiència de vestir-se.

Funcionalitat

Hi ha més en un espai daquest tipus que guardar roba. Pensa en mobles que transformaran l?àrea de l?armari al vestidor. Incloure una disposició de seients com a element definitori i determinat per lús previst. ¿Hauria de ser un tocador per admirar les joies, un banc per posar-se les sabates, una gandula per relaxar-se o potser un taulell per escriure un diari? En afegir seients còmodes, com un sofà luxós o una otomana, podeu crear un ambient acollidor que és alhora extravagant i funcional.

Encenent

Crea l’ambient que triïs amb una àmplia gamma d’opcions d’il·luminació. La llum és un factor essencial a l’equació final, ja que és imprescindible il·luminar clarament l’espai per vestir-se per a la selecció adequada del vestit. Considereu també la il·luminació decorativa afegint un canelobre per afegir un element de luxe.

Mobiliari

Per a molts, el desig de combinar còmodes sol ser el cas mentre que altres prefereixen incorporar una illa, per la qual cosa hi ha un gran taulell per plegar i empaquetar. Aquests espais sovint inclouran records personals que els afegeixen caràcter i actuen com un punt focal que afegeix valor decoratiu per a aquest toc personal.

Imprescindibles

I finalment, per a qualsevol vestidor, els miralls són imprescindibles i en tant que sigui possible incloure un de tipus 3 vies. Ja siguin de la varietat del pis al sostre o una part d’un petit tocador, voldràs un espai per avaluar de manera realista la teva aparença mentre selecciones el teu conjunt per a les aventures del dia.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?