Vestidors a Mida a Badalona

Vestidors a Mida a Badalona

VESTIDORS A MIDA A BADALONA
Gran o petit

Un vestidor acuradament decorat ofereix el començament (i el final) perfecte per al seu atrafegat dia.

 • Maximitza cada centímetre d’espai mentre mostra el teu estil personal
 • T’ajuda a mantenir-te organitzat mentre protegeixes la roba de les arrugues i la brutícia.
 • Brinda opcions que estalvien espai per aconseguir la màxima eficiència, com múltiples àrees per penjar, prestatges ajustables, cistelles, cistells i prestatges especials
 • Els calaixos compten amb construcció de cua de milà, corredisses de muntatge inferior i mecanismes de tancament suau
CONTACTE
 • Disseny de vestidor personalitzat

  La primera i més òbvia regla per dissenyar un clòset de luxe és incloure sistemes organitzadors de vestidors que brindin prou espai per organitzar i emmagatzemar la roba, bosses, sabates i altres accessoris.

  Hi ha una multitud de tècniques professionals per aprofitar al màxim qualsevol espai, sense importar la seva mida, configuració o desafiaments especials, com ara sostres inclinats o parets inclinades. L’estil i l’aparença de l’habitació només estan limitats per la imaginació, i aquests espais poden esdevenir veritablement una obra d’art sota la guia d’un dissenyador hàbil.

 • Un gran vestidor encastat

  Quan estigueu pensant en afegir un vestidor al vostre dormitori, tingueu en compte que els millors sistemes d’armaris per a vestidors tendeixen a ser fets a la mida i encastats, amb mobles i organitzadors de qualitat.

  Oferiran molt espai per penjar per guardar la major quantitat de roba possible i mantenir visible. També hi haurà calaixos per guardar la roba interior, els vestits de bany i les joies de forma ordenada i fora de la vista. Per a carteres i altres accessoris, hi ha d’haver prestatgeries personalitzades per a vestidors, cubicles i/o formes per a sabates que donin a tot un lloc.

 • Actualitzeu un organitzador de vestidor

  Si has estat somiant amb un vestidor encastat, ja saps com de genials poden ser aquests espais. Aquí hi ha alguns beneficis disponibles per a vostè a través del disseny de vestidor personalitzat de MOBLES A MIDA:

  • Augment del valor de l’habitatge: augmenti el valor de revenda del seu habitatge oferint als possibles compradors el seu propi vestidor de luxe.
  • Espai d’emmagatzematge més funcional: ara podeu millorar la vida quotidiana amb un espai fàcil d’usar i organitzar que guarda tota la roba i accessoris.
  • Estètica millorada: hi ha tantes possibilitats de personalització: feu el vestidor dels seus somnis!
 • Trieu Mobles a Mida per al seu vestidor personalitzat a Badalona

  Amb el suport d’anys d’experiència en la indústria, MOBLES A MIDA és l’empresa familiar local on pot confiar per obtenir excel·lents vestidors i vestidors.

  No som només l’empresa d’organització de vestidors més gran de Barcelona, ​​sinó que també ens esforcem constantment per innovar. Els nostres productes s’han presentat en un popular programa de remodelació d’habitatges i són de la més alta qualitat al mercat.

VESTIDORS PERSONALITZATS A BADALONA

Un disseny de vestidor pot ser part de qualsevol habitació de la casa, però sovint és la “joia de la corona” del dormitori. Encara que no tots els vestidors són enormes, els avantatges de tenir-ne un poden ser, i no es limiten, només a l’emmagatzematge addicional.

Un bell vestidor pot fins i tot afegir valor a una casa. A molts propietaris els agrada fer servir un vestidor de luxe com a vestidor: es converteix en un lloc per començar i acabar el seu atrafegat dia. L´organització personalitzada i les comoditats abunden en aquests espais personals.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?