Estanterías a Medida en Salou

Prestatgeries a Mida a Salou

Prestatgeries a Mida a Salou

Som una empresa que treballa en el sector de l’mobiliari industrial i la logística des de fa anys.

Així mateix, oferim prestatgeries metàl·liques, alçats, antisísmiques, voladissos, prestatgeries per a pneumàtics, prestatgeries lleugeres entrellaçades, prestatgeries per a peces petites i recanvis de tot tipus i sector, bancs de venda i treball, vestuaris, magnètics rètols, protecció contra impactes, proteccions perimetrals, para-xocs i barreres, envans i mobiliari d’oficina, tot dissenyat i construït amb materials d’alta qualitat, seguint les més modernes tecnologies.

Gràcies a la nostra compromís i professionalitat, som capaços de subministrar sistemes de prestatgeries dissenyats i construïts Segons les especificacions de client individual.

Amb una atenció constant als detalls constructius més Petits en total compliment de les normes de seguretat, som capaços de resoldre tots els problemes derivats de l’Organització de l’magatzem oferint un producte d’alta qualitat a un preu competitiu.

La nostra producció es pot combinar amb la que ja existia amb tu.

Prestatgeries a Mida a Salou, som capaços de muntar i desmuntar tot tipus de prestatgeries existents amb equips formats en les últimes normatives; també Podem desenvolupar controls periòdics i de manteniment en prestatgeries Noves i usades, emetent certificacions específiques.

‘Posem nostra professionalitat i serietat a disposició el client per estudiar i intentar solucionar Totes les teves Necessitats!

DISSENY DE PRESTATGERIES

La nostra dilatada experiència en el sector de les prestatgeries industrials i en els Mòduls d’Organització d’Espais per a empreses i comerços, ens permet que oferia serveis de consultoria i disseny altament qualificats per a qualsevol tipus de realització.

En detall ens ocupem de:

  • Inspeccions amb Els nostres tècnics.
  • Mesures i disseny de l’enquesta.
  • Subministrar i enviament a tota Espanya.
  • Instal·lació i muntatge amb Els nostres equips capacitats.
  • Visites d’Inspecció i Manteniment ordinari i extraordinari a les prestatgeries.
  • Informes de càlcul d’estructures Noves o existents.
  • Mà d’obra per al muntatge i desmuntatge de sistemes nous i / o usats

Tots Els nostres prestatges industrials, mobiliari de taller i oficina, proteccions estan certificats per garantir la qualitat dels MATEIXOS.

CONTACTE

PRESTATGES PER FONTANERIA I CALEFACCIÓ.

Oferim estructures i prestatgeries metàl·liques per a tallers de plomeria, dissenyades per a una organització òptima dels productes de plomeria en el teu taller.

PRESTATGERIES PER AL SECTOR ELÈCTRIC

Fabricació i venda de prestatgeries metàl·liques per a botigues de material elèctric i magatzems per a electricistes, ideals per organitzar millor les operacions comercials i logístiques.

PRESTATGES PER A LA CONSTRUCCIÓ

Fabricació i venda de prestatgeries metàl·liques industrials per al sector de la construcció. Prestatgeries, prestatgeries per a palets i voladissos per a la construcció; Prestatgeries metàl·liques per a empreses constructores ideals per organitzar materials de construcció.

PRESTATGES PER DINAR

Comptem amb prestatgeries metàl·liques i de fusta per a botigues d’alimentació i distribució a gran escala. Prestatgeries lleugeres de gamma mitjana per a supermercats i botigues útils per organitzar productes alimentaris.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?