Prestatgeries a mida a Montcada

Prestatgeries a mida a Montcada

Prestatgeries a mida a Montcada

Ja sigui que tingui molts llibres, jocs de taula o materials per a manualitats, entenem que pot ser difícil trobar un lloc per a cada cosa. És encara més difícil trobar una solució demmagatzematge que es vegi bonica. Organitzeu-vos d’una vegada per totes amb les prestatgeries personalitzades de Mobles a Mida!

Beneficis de les prestatgeries personalitzades

Els prestatges personalitzats poden transformar un espai inutilitzable en una àrea demmagatzematge plena destil i disseny. Hi ha una varietat d’opcions de prestatgeries disponibles i diverses formes en què es pot beneficiar de les prestatgeries personalitzades.

 • Afegiu la funció

  Les prestatgeries personalitzades proporcionaran una quantitat adequada d’espai d’emmagatzematge per a les baratetes que col·lecciona o les obres d’art que voleu exhibir. També podem dissenyar la prestatgeria personalitzada perquè sigui multifuncional. Llegeixes i fas manualitats? Un prestatge a lalçada adequada pot servir com a escriptori o una petita barra a la part superior i proporcionar espai demmagatzematge a la part inferior.

 • Organitza

  Les prestatgeries són la forma més fàcil de posar ordre a casa teva. Afegiu prestatges personalitzats al seu rebost, armari encastat, garatge i més! Els prestatges poden contenir una varietat dobjectes.

 • Afegiu emmagatzematge ocult

  Les nostres prestatgeries personalitzades són duradores. Poden suportar molt de pes i moviment. Col·loqueu cistelles o contenidors de tela als prestatges inferiors per guardar pel·lícules, jocs i joguines.

 • Creeu més espai a l’armari

  Transformeu el vostre petit armari en un espai que s’ajusti a tot el vostre armari. Els prestatges addicionals us brindaran més opcions d’emmagatzematge per a la roba doblegada, accessoris, barrets i sabates.

Prestatgeries a mida a Montcada

Quant costa la prestatgeria personalitzada?

Les prestatgeries personalitzades que fem estan dissenyades només per a vostè, per tant, no hi ha un cost fix per als nostres productes. Alguns factors que afectaran el cost de la prestatgeria personalitzada inclouen la mida de la unitat i l’acabat de color que decideixi. Oferim:

 • Múltiples opcions de nucli
 • Una gran varietat d’opcions de color.
 • Nombroses opcions de textura

Si esteu interessats en prestatgeries personalitzades per a la vostra llar i desitgeu un pressupost. Comuniqui’s amb Mobles a Mida, brindem consultes gratuïtes. Durant aquest temps, el nostre mestre dissenyador prendrà mesures, parlarà amb vostè sobre per què es faran servir les prestatgeries i aprendrà quin estil li inspira més. Després, us mostrarem mostres de materials i us proporcionarem un disseny virtual de la vostra prestatgeria personalitzada.

Professionals en Prestatgeries a mida

Les prestatgeries personalitzades poden proporcionar emmagatzematge i funció a qualsevol habitació de la vostra llar, inclòs el vostre garatge! Si esteu a punt per invertir en prestatgeries personalitzades, visiteu-nos o poseu-vos amb nosaltres. Buscaríem construir i instal·lar la solució d’emmagatzematge perfecta per a casa seva.

CONTACTE
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?