Prestatgeries a Mida a Badalona

Prestatgeries a Mida a Badalona

Prestatgeries a Mida a Badalona, ​​mobles amb materials de qualitat

  • Disseny personalitzat

    Ajusteu els mobles per satisfer totes les vostres necessitats, inclòs l’estil, la mida i el color.

  • Construït per perdurar

    No som només bona aparença. Tots els nostres productes estan fets amb material de primera qualitat, d’origen conscient, així que podeu estar segur que us duraran molt, molt de temps.

  • Muntatge senzill

    Cadascun dels nostres productes va ser acuradament dissenyat per experts per garantir un muntatge ràpid.

ESTANTS A MIDA A BADALONA

Som aquí per fer-te sentir còmode

Si li agrada fer-ho vostè mateix, pot construir els seus propis prestatges i fer servir els nostres suports, cosa que farà que la seva instal·lació sigui molt senzilla. O, si realment voleu un projecte simple, feu que us construïm un prestatge personalitzat que s’ajusti a la mida, tipus de fusta i color que necessita.

CONTACTE

Dissenyeu la vostra prestatgeria a Mida a Badalona

Creeu la vostra prestatgeria MOBLES A MIDA feta a mida per emmagatzemar i exhibir els seus adorns, llibres i pertinences. Simplement ajusteu la mida de la prestatgeria, l’estil, l’acabat i les opcions d’ajustament al nostre dissenyador, i us lliurarem la vostra prestatgeria a mida en tan sols unes poques setmanes.

Podeu triar entre opcions de prestatges muntats al pis oa la paret i controlar la posició exacta de cada prestatge perquè s’adapti perfectament a les vostres necessitats.

Tot està dissenyat per unir-se ràpidament i fàcil. Se subministren les fixacions, tot el que necessitarà és un tornavís!

El projecte de disseny implica una prestatgeria completa al llarg de la paret de la sala, la prestatgeria s’usaria com a exhibició de llibres i objectes i, alhora, actuaria com a banc.

Amb aquests paràmetres al cap, visitem l’apartament i mesurem l’espai de la sala d’estar per assegurar-nos tenir les dimensions necessàries per als nostres estudis. Després treballem mitjançant una sèrie d’iteracions estudiant diferents idees i materials.

Després de discutir aquestes opcions amb el propietari, vam poder finalitzar el disseny i avançar amb una estructura oberta i airejada que permet l´entrada de llum natural al´espai. Per a la construcció de les prestatgeries es van utilitzar materials assequibles i fàcilment disponibles.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?