muebles de comedor

Mobles de Menjador

Menjador

COMEDOR IDEAL

Moblar el teu menjador amb estil requereix triar la taula de menjador adequada per a casa teva. La taula perfecta no només complementarà el seu espai, sinó que també l’utilitzarà a un nivell òptim, deixant prou espai al pis per al moviment mentre s’alinea amb el disseny interior per elevar la decoració de l’habitació. Vegeu a continuació com seleccionar la taula adequada per al vostre menjador. Som especialistes en mobles a mida Barcelona i tot Catalunya.
Hi ha una sèrie de consideracions per triar la taula de menjador adequada. Aquí us mostrem com trobar la taula de menjador perfecta per a les seves necessitats:

-Mesura sempre per talla
-Trobeu la forma apropiada
-Verifiqueu l’espai
-Opta pel material adequat
-Garanteixi una construcció robusta
-Considereu el nivell de comoditat
-Recordeu aquests consells addicionals

Ara, analitzem detalladament com seleccionar la taula adequada per al seu menjador.

Una de les primeres consideracions per triar la taula de menjador adequada és assegurar-se que la taula que està comprant realment sadapti al seu espai. Per això, mesureu la vostra àrea de menjador abans d’anar de compres, perquè no només necessita una taula que s’ajusti, sinó també una que deixi almenys tres peus d’espai a cada costat per facilitar el moviment al voltant de la taula. Després, aquest espai s’omplirà amb les cadires que l’acompanyen deixant prou espai perquè pugui passar. El truc per mesurar i obtenir la taula de menjador de la mida adequada per a una habitació és mesurar el llarg i lample de l’habitació i després restar sis peus de cadascuna daquestes mesures per obtenir la mida ideal.

COMEDOR IDEAL

Estil de taula de menjador de casa de camp

ESTILO DE MESA DE COMEDOR DE CASA DE GRANJA

El disseny de la taula de menjador duna casa de camp és generalment una opció expansiva, càlida i acollidora. Aquest estil és ideal per complementar estils rústics i crea un ambient més acollidor. Afegeix un toc resistent d’inspiració vintage al seu menjador que el fa sentir com si hagués entrat en una antiga casa de camp, fins i tot si viu en un apartament de gran alçada, ja que les taules de les cases de camp generalment estan fetes de fusta massissa i aspra, tendeixen a ser molt resistents.

L’espai per asseure’s d’una taula de menjador no només està determinat per la longitud o l’amplada de la taula, sinó també per la manera com es recolza des de baix. Una taula amb una base de pedestal pot oferir molt poc espai per a les cames a sota, la qual cosa fa que colpege els genolls contra la taula si llisca completament cap a dins. També pot ser menys resistent que una taula amb potes a les cantonades, espaiades per oferir prou espai per a les cames, cada persona asseguda en una cadira.

En general, una taula rodona amb una mida de 1.40 cm, pot acomodar un mínim de 6 persones, mentre que una taula de menjador rodona de 1.50 cm, pot acomodar còmodament a unes 8 persones, per a un àpat si totes dues tenen potes de pedestal. Per a les taules rectangulars, la longitud de la taula sol ser la quantitat de persones que hi pot asseure, amb una taula de 90 cm d’amplada per 1.60 cm de llargada, que generalment té capacitat per a entre 8 i 10 persones de mitjana.

ESTILO DE MESA DE COMEDOR DE CASA DE GRANJA

El material adequat per a la taula

EL MATERIAL ADECUADO PARA LA MESA

Les taules de menjador estan disponibles en una gran varietat d’estils i materials. Les taules de menjador de fusta són l’opció més clàssica i sovint es troben en cases decorades de forma tradicional. Si la fusta dura és una opció costosa, considereu els laminats de fusta que cobreixen una làmina de fusta contraxapada amb patrons de fusta per donar la sensació i l’atractiu de la fusta real. No obstant això, aquest tipus de taula pot ser de baixa qualitat si va amb compte en verificar la seva robustesa com s’explica a continuació.

Un altre material força popular per a les taules de menjador és el vidre. Si bé la taula en si es pot construir amb una barreja de potes i suports de fusta o metall, la superfície de la taula està feta amb vidre temperat. Hi ha diversos tipus de vidre temperat, però una propietat que tots comparteixen és que són força resistents a les estelles i esquerdes a menys que s’utilitzi una força extrema. Per tant, les taules de menjador de vidre són una addició elegant, moderna i funcional a qualsevol llar.

La pedra, el metall i el plàstic són altres materials que s’utilitzen per fer taules de menjador, sent el metall i el plàstic les millors opcions per a mobles portàtils que estalvien espai, ja que es poden modelar fàcilment o inserir amb frontisses per crear fulles addicionals per a les taules o per ajuntar-les contra la paret per utilitzar quan sigui necessari. Per contra, les taules construïdes amb pedra o marbre són més sòlides i molt més resistents al desgast.

EL MATERIAL ADECUADO PARA LA MESA

Assegureu-vos d'una construcció adequada

ASEGÚRESE DE UNA CONSTRUCCIÓN RESISTENTE

La robustesa és una consideració important per a les taules de menjador tradicionals. No voldràs que la taula s’esfondre sobre tu després d’uns mesos d’ús. Per tant, només compreu la taula de menjador de venedors fiables i inspeccioneu la peça correctament per comprovar el seu acabat abans de pagar-la.

Els consells essencials per a la selecció de taules de menjador també inclouen assegurar-se que no hi hagi esgarrinxades ni abonyegaments, que no hi hagi espais on les potes es troben amb la superfície de la taula, i que les cadires no cruixin ni es balancegin quan intenta lliscar cap a endavant mentre hi està assegut. Si esteu comprant cadires que no eren presents amb la taula en exhibició, assegureu-vos que realment encaixin sota la seva taula, ja que lúltim que necessita són cadires que sobresurtin de la taula a causa dun petit error de mesura.

ASEGÚRESE DE UNA CONSTRUCCIÓN RESISTENTE

Considereu el nivell de confort

CONSIDERE EL NIVEL DE CONFORT

La majoria de les taules de menjador poden ser versàtils en el seu ús. Des de servir menjars fins a asseure’s amb els nens per fer la seva tasca o simplement reunir-se en família per conversar, la taula del menjador es convertirà en el centre de conversa i reunions a casa si és prou còmoda. Ningú vol passar el menjar assegut en una cadira incòmoda. Per tant, la comoditat sempre ha de ser una prioritat quan seleccioneu una taula de menjador per a la seva habitació.

Les cadires de fusta generalment seran més còmodes en contrast amb les contraparts de plàstic o metall. També solen suportar més pes. També pot considerar un joc de cadires de menjador encoixinades si voleu una aparença metàl·lica moderna però necessita que els seients siguin més còmodes.

CONSIDERE EL NIVEL DE CONFORT

Recordeu aquests consells addicionals

RECUERDA ESTOS CONSEJOS ADICIONALES

A més dels consells de selecció de taules de menjador esmentats anteriorment, considereu alguns d’aquests també:

Compreu sempre dins del vostre pressupost. Establiu el vostre pressupost amb anticipació per no gastar de més en una sola peça de mobiliari.
Opta per un atractiu atemporal. Si bé és possible que vulgueu que la taula de menjador complementi la seva decoració interior, també és una cosa que no canviarà amb freqüència, de manera que el disseny ha d’oferir versatilitat i durabilitat.

Eviteu el disseny personalitzat duna taula de menjador a menys que estigui buscant un disseny que estalviï espai dacord amb la seva llar o una forma única que no es ven en els mercats de mobles confeccionats.
La taula de menjador ha de proporcionar una experiència de seient còmoda, no només per quan tingui convidats per entretenir, sinó també per a ús diari. No renuncieu a la comoditat a favor de l’estil.
Més gran és millor quan es tracta de taules de menjador. Si podeu acomodar una taula per a 8 persones al vostre menjador i us ho podeu permetre, no opteu per una en què només càpiguen 6 alhora per a un dinar. Ens ho agrairàs més tard!

Considereu fulls extensibles a taula o taules plegables per a espais petits en lloc d’una taula de menjador tradicional.
Intenta oferir suficient espai per als colzes per a cada persona asseguda a taula, llevat que hagi dafegir seients addicionals per a una gran reunió.
Opteu per taules de vidre en apartaments foscos i lúgubres que no tenen llum natural, ja que el vidre reflectirà la llum disponible i il·luminarà una mica més l’espai.
Ara ja ho sap tot sobre com triar la taula de menjador adequada per a les seves necessitats. Exploreu més idees creatives de disseny per a menjadors per decorar el seu espai i obtenir la màxima funcionalitat i atractiu. També podeu consultar els nostres consells sobre com decorar una sala d’estar i un menjador de planta oberta.

RECUERDA ESTOS CONSEJOS ADICIONALES
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?