Llibreries a Mida a Barcelona

Mobles a mida a Manresa

Mobles a mida a Manresa

Comprar mobles personalitzats pot ser més fàcil del que penses

Per a la majoria de la gent, la idea de mobles personalitzats sembla inassolible. Durant molt de temps, l’única manera d’aconseguir mobles personalitzats era cobrar a un dissenyador o artesà perquè construïs alguna cosa només per a tu (per no parlar de quant costaria o del complicat que seria aconseguir-ho). Afortunadament, moltes empreses han sorgit per resoldre aquest mateix problema, fent que sigui més fàcil, més barat, més ràpid i, per no dir molt més divertit, barrejar i combinar patrons, acabats, mides i formes per crear un moble. . això és perfecte per a tu i el teu espai. Ara el món és la teva ostra! O almenys la teva sala d’estar. Aquestes són algunes de les nostres empreses preferides que fan que els mobles personalitzats siguin més assequibles. MOBLESAMIDA.NET és la solució més senzilla per fabricar mobles a mida al millor preu i amb les millors qualitats.

 • Ubicació

  En planificar la vostra pròpia zona de descans a la llar, primer decidiu quina part de la casa serà la millor ubicació. Pensa on et sentis sovint per llegir els teus llibres.

  És una petita part de l’àrea de la sala d’estar, a l’estudi o al dormitori? Pensa també en la posició i la llum natural de cada àrea. MOBLES A MIDA pot treballar amb vostè per construir prestatgeries personalitzades per acomodar la seva biblioteca domèstica, un racó de lectura i també donar-li les recomanacions per a la millor posició per a la biblioteca.

 • Quantitat de llibres

  Comprova la quantitat de llibres que tens. Quants es col·locaran als prestatges? Voleu treure alguna cosa més de l’emmagatzematge? Això jugarà un paper en fer el major impacte al vostre espai. Feu la vostra pròpia obra d’art amb prestatges plens de llibres i codificats per colors per aconseguir el màxim impacte.

 • Considereu el disseny i l’espai

  Ja sigui que visqui en un apartament petit o en una casa gran, assegureu-vos de considerar lespai assignat per les seves prestatgeries i el seu racó de lectura. Planifica el disseny i decideix quina millor s’adapta al teu estil i quina zona de la casa t’agrada més. Quan s’hagi decidit per un disseny, el nostre equip us brindarà la més alta qualitat i mà d’obra per fer realitat el vostre somni. Som experts amb experiència en mobles a mida i treballs de fusteria per a espais residencials i comercials.

CONTACTE

MOBLES A MIDA A MANRESA amb materials de qualitat

Depenent de l’estil de casa, és important triar un material de construcció per a les prestatgeries que s’adapti a l’estètica del seu espai. Alguns materials utilitzats per a prestatgeries inclouen:

 • Fusta massissa – Generalment, les fustes més dures són les més pesades i resistents a les ratllades. Tot i així, les fustes més toves, si es tracten correctament, es mantindran tan bé com les fustes més dures.
 • Fusta contraxapada : diversos graus estan disponibles i difereixen en cost. Les capes superiors i inferiors poden ser fustes d’alta qualitat per crear l’aparença de fustes fines, però cal una motllura o xapa de vora per completar la il·lusió.
 • Metall : hi ha una raó per la qual la majoria de les prestatgeries de les biblioteques estan fetes de metall: les prestatgeries de metall són resistents a la humitat i els fongs, els seus prestatges de baixa fricció són més fàcils d’enquadernar i la relació resistència-pes del metall és insuperable.

Quan tingui una idea aproximada del que vol per a la biblioteca de casa seva, ens encarregarem de la resta.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?