Llibreries a Mida a Barcelona

Llibreries a Mida a Barcelona

Llibreries a mida a Barcelona, ​​per a una biblioteca domèstica

No hi ha res com relaxar-se a casa amb un bon llibre, una tassa de cafè o la teva copa de negre preferida. Imagina tenir un racó a casa teva que estigui dedicat a tots els teus llibres favorits. Un lloc on pots escapar de la norma i relaxar-te.

En dissenyar la seva pròpia biblioteca domèstica, hi ha algunes coses que cal tenir en compte. Com mantenir organitzada la seva extensa col·lecció de llibres? Com planifiqueu i construïu la vostra biblioteca sense sacrificar el vostre espai vital? De quin material t’agradaria que estiguessin construïdes les prestatgeries?

Tenim la solució!

 • Ubicació

  En planificar la vostra pròpia zona de descans a la llar, primer decidiu quina part de la casa serà la millor ubicació. Pensa on et sentis sovint per llegir els teus llibres.

  És una petita part de l’àrea de la sala d’estar, a l’estudi o al dormitori? Pensa també en la posició i la llum natural de cada àrea. MOBLES A MIDA pot treballar amb vostè per construir prestatgeries personalitzades per acomodar la seva biblioteca domèstica, un racó de lectura i també donar-li les recomanacions per a la millor posició per a la biblioteca.

 • Quantitat de llibres

  Comprova la quantitat de llibres que tens. Quants es col·locaran als prestatges? Voleu treure alguna cosa més de l’emmagatzematge? Això jugarà un paper en fer el major impacte al vostre espai. Feu la vostra pròpia obra d’art amb prestatges plens de llibres i codificats per colors per aconseguir el màxim impacte.

 • Considereu el disseny i l’espai

  Ja sigui que visqui en un apartament petit o en una casa gran, assegureu-vos de considerar lespai assignat per les seves prestatgeries i el seu racó de lectura. Planifica el disseny i decideix quina millor s’adapta al teu estil i quina zona de la casa t’agrada més. Quan s’hagi decidit per un disseny, el nostre equip us brindarà la més alta qualitat i mà d’obra per fer realitat el vostre somni. Som experts amb experiència en mobles a mida i treballs de fusteria per a espais residencials i comercials.

CONTACTE

Materials de qualitat per LLIBRERIES A MIDA A BARCELONA

Depenent de l’estil de casa, és important triar un material de construcció per a les prestatgeries que s’adapti a l’estètica del seu espai. Alguns materials utilitzats per a prestatgeries inclouen:

 • Fusta massissa – Generalment, les fustes més dures són les més pesades i resistents a les ratllades. Tot i així, les fustes més toves, si es tracten correctament, es mantindran tan bé com les fustes més dures.
 • Fusta contraxapada : diversos graus estan disponibles i difereixen en cost. Les capes superiors i inferiors poden ser fustes d’alta qualitat per crear l’aparença de fustes fines, però cal una motllura o xapa de vora per completar la il·lusió.
 • Metall : hi ha una raó per la qual la majoria de les prestatgeries de les biblioteques estan fetes de metall: les prestatgeries de metall són resistents a la humitat i els fongs, els seus prestatges de baixa fricció són més fàcils d’enquadernar i la relació resistència-pes del metall és insuperable.

Quan tingui una idea aproximada del que vol per a la biblioteca de casa seva, ens encarregarem de la resta.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?