Fábrica de muebles

Fàbrica de mobles

Fabricació de mobles a mida

Moblesamida.net és una empresa professional de mobles a mida que integra investigació i desenvolupament, fabricació, vendes i postvenda en un sol cos. Centrant-nos en usuaris joves de 25 a 35 anys, estem compromesos a proporcionar productes de mobles de categoria completa, estil complet i rendiment d’alt cost. Amb un creixement experimentat de 15 anys consecutius, Moblesamida.net ha estat una marca influent de mobles per a la llar i capdavantera en aquesta indústria. Cada moble comença al nostre taller amb una peça sòlida de fusta dura. Res fals, xapat o prefabricat prové de moblesamida.net. Només mobles personalitzats fets a mà construïts segons les especificacions.

Quan es busca moblar una nova llar, la majoria de les persones busquen primer una taula de menjador. La taula de menjador de qualsevol llar marca la pauta per a la resta de la casa. És on algunes persones (no tots nosaltres) s’asseuen al final de cada dia per posar-se al dia amb els seus companys de cambra, familiars, cònjuges, etc. Això és molta pressió, oi? Bé, li treurem una mica de pressió ajudant-lo a precisar les dimensions d’aquesta important peça. Els mobles personalitzats poden aconseguir el que imagina, dins del que és raonable, és clar (és possible que hagi de buscar un artesà especialitzat si desitja una cadira tallada a mà que sembla una orquídia…).

En aquesta línia creativa, els materials i les dimensions dels mobles de dormitori personalitzats poden ser majoritàriament el que desitja. No estàs lligat a certs models de mobles, materials o dissenys. Cap no es destaca sobre l’altre. Els mobles de dormitori personalitzats són excel·lents si està particularment entusiasmat amb un disseny fora daquest món que no podria aconseguir en cap altre lloc. Mentrestant, les col·leccions de mobles són excel·lents per triar fàcilment els millors models que han tingut prou èxit per merèixer la producció en massa.

Fabricación de muebles a medida

Experts fusters en armaris a mida

Quan vegeu la descripció del treball fuster i ebenista, el seu primer pensament pot ser una cosa com ‘no són el mateix?’… però no ho són. Contràriament a la creença popular, l’ebenisteria i la fusteria són en realitat coses diferents, amb diferents habilitats i tasques assignades a cadascuna. Fins i tot pot tenir tots dos treballant en un projecte. Un fuster s’utilitza com un equip general per descriure qualsevol persona que treballi amb fusta, però això no és del tot cert. De fet, els fusters treballen amb fusta, però la descripció general del seu treball és l’ús de la fusta per erigir i mantenir edificis i mobles, així com altres objectes.

Ser un ‘fabricant d’armaris’ ha significat moltes coses diferents al llarg dels anys, especialment abans de la invenció del disseny industrial. Abans, els ebenistes eren els responsables de la creació de tots els mobles necessaris per a la llar i el lloc de treball. En aquests dies, però, un ebenista generalment fa gabinets fets a mida i altres peces amb diversos tipus de fusta. Per fer les coses una mica més confoses, també té un fuster. Els termes ‘ebenisteria’ i ‘fusteria’ de vegades es poden usar indistintament, però això no és correcte. La fusteria es refereix a les reparacions o la creació d’estructures o elements de fusta a casa seva, mentre que l’ebenisteria es refereix al procés de treballar amb juntes dins de casa seva, com juntes de finestres i encavallades.

Encara que tant els fusters com els ebenistes treballen amb fusta, la gran diferència és el nivell de detall que es posa a la feina. Els ebenistes s’enfoquen en els detalls més fins, cosa que generalment significa que els ebenistes es concentren en els accessoris interns, com prestatgeries i armaris, mentre que els fusters generalment s’ocupen de projectes externs més grans. Això pot incloure cobertes, marcs de cases i pèrgoles, cosa que també requereix precisió, en general no requereix el nivell de detalls intricats i la delicadesa que necessiten els ebenistes.

És probable que truqui al fuster quan estigui realitzant renovacions a casa seva per completar el treball estructural, així com per construir coses com escales, glorietes i marcs de cases. També instal·len portes, motllures i motllures de finestres, a més de muntar bastides, col·locar pisos de fusta i instal·lar revestiments de fusta.

Expertos carpinteros en armarios a medida

Dissenys exclusius de fusta d'alta qualitat

Moblesamida.net és el fabricant líder de banyeres, lavabos i accessoris de bany de fusta. Durant més de dotze anys, l’empresa va establir els estàndards més alts de qualitat artesanal i innovació tecnològica. Els productes de darrera generació sovint es desenvolupen en col·laboració amb dissenyadors de renom internacional. Fet a mà a partir de la fusta, el material més versàtil i sostenible del passat, present i futur. Cada peça elaborada per Moblesamida.net està destinada a durar generacions i algun dia esdevenir una relíquia familiar o una peça de col·lecció. La vida útil esperada d’un producte de fusta massissa és de 60 a 80 anys i, després d’una renovació general, es pot estendre diverses vegades. El seu valor creix amb el temps i el disseny universal és atemporal. El fet que el carboni s’emmagatzemi a la fusta durant un període de temps tan llarg té un impacte positiu directe al medi ambient.

La fusta ha tingut una relació molt estreta amb els homes durant mil·lennis. Avui dia, potser més que mai, sentim aquesta profunda connexió amb els objectes de fusta i n’apreciem la bellesa natural. Des d´una perspectiva global, la fusta és el material més ecològic i sostenible. Al segle XXI som testimonis del seu veritable renaixement, com es mostra en el creixent interès per les construccions de fusta, inclosos els edificis, edificis que tenen una petjada de carboni rècord.

A Moblesamida.net cada peça està feta a mà. L’equip d’artesans coneixedors executa projectes de principi a fi. Des de la selecció inicial i l’alineació acurada dels elements de fusta fins al fi acabat de la superfície, el procés de fusteria requereix el més alt nivell de competència. L’excel·lència a l’artesania requereix treballar no només a mà sinó també amb la ment i el cor. A la primera etapa, múltiples capes de resines penetren en l’estructura del material, millorant significativament les seves propietats mecàniques. Les capes posteriors creen el revestiment antiosmòtic i fan que la fusta sigui resistent als canvis a la humitat relativa de l’entorn. La capa final brinda protecció UV i una resistència superior als raigs.

Diseños exclusivos en madera de alta calidad

Armaris a mida

Amb Moblesamida.net podeu aprofitar al màxim cada centímetre d’espai. Els armaris independents deixen espai desaprofitat als costats, darrere i dalt, ja que vénen en mides fixes. Però els armaris encastats a mida s’estenen de paret a paret i del terra al sostre, cosa que li proporciona un 100% més d’espai per guardar-ne les pertinences a l’interior. A diferència dels armaris encastats independents i ordinaris, els nostres armaris encastats a mida no desaprofiten espai. Sense panell superior, panells laterals ni panell del darrere, els nostres armaris s’estenen de paret a paret i del terra al sostre, cosa que li brinda fins a un 40% més d’espai que els armaris encastats normals!

Igual que un moble personalitzat, un guarda-roba ben dissenyat s’adapta a qualsevol espai per brindar emmagatzematge on abans no existia.

Transforma qualsevol espai en un clòset independent, brindant més emmagatzematge i funcionalitat.
Múltiples àrees per penjar, prestatges ajustables, calaixos, cistelles i cistelles creen un sistema personalitzat adaptat a les vostres necessitats exactes
La il·luminació especial i les múltiples opcions de commutació augmenten la funcionalitat alhora que milloren dràsticament el disseny general.
Els calaixos compten amb construcció de cua de milà, corredisses de muntatge inferior i mecanismes de tancament suau.

La nostra fórmula única us brinda fins a un 40 % més d’espai que els armaris encastats comuns i el doble que els independents. Sí, el doble, fins i tot en habitacions de formes estranyes. L´armari està fet a mida i dissenyat per a tu des de zero. Res no és paquet pla, cada vestidor està fet a mida i fet a mà per satisfer les seves necessitats. Aquests armaris de paret aprofiten al màxim cada mil·límetre d’espai al seu dormitori i utilitzen característiques de disseny intel·ligents per brindar-li el major espai d’emmagatzematge possible. La naturalesa personalitzada dels armaris de paret de Moblesamida.net significa que podem maximitzar cada mil·límetre del seu espai. Els nostres armaris van des del terra fins als sostres més alts, cosa que et dóna espai per guardar-ho tot.

Quan es tracta d’organitzar bellament totes les seves pertinences, Moblesamida.net té una àmplia gamma de solucions d’emmagatzematge innovadores per donar una llar a tot, des de maletes fins a mitjons. El seu consultor de disseny de Moblesamida.net us ajudarà a triar la combinació perfecta de rails, prestatges, bastidors i calaixos de luxe. A més, l’opció addicional d’il·luminació interior i exterior realment donarà vida al teu guarda-roba.

Armarios a medida

Armaris de paret

La majoria dels armaris encastats inferiors inclouen una base o un sòcol que els eleva del terra. Però Moblesaminda.net no els construeix així. En canvi, construeix una plataforma de fusta contraxapada que actua com a base per a tota una fila d’armaris. La plataforma pot ser més petita per permetre un espai per als dits dels peus o de mida completa per a una aparença més tradicional (com es mostra aquí). Aquest enfocament té un parell davantatges importants. En primer lloc, la construcció d’armaris encastats és més senzilla. Els gabinets són només caixes; sense costats estesos per formar una base, sense retallades per als dits dels peus. En segon lloc, la instal·lació és més ràpida. Anivellar una plataforma és molt més fàcil que col·locar cada gabinet individualment.

Molts dissenys d´armaris encastats de pis a sostre tenen prestatges superiors que descansen sobre gabinets inferiors. Aquí tens el truc de Moblesamida.net per fixar les prestatgeries a la part superior del moble de manera que els cargols quedin ocults: Col·loca la part superior del moble sobre els mobles baixos i el ratlla i escata perquè encaixi a la paret. Però encara no el cargola al seu lloc. En el seu lloc, col·loca els prestatges a la part superior i llisca amb compte la part superior cap endavant prou per poder col·locar els cargols als costats i els divisors dels prestatges. Després de tornar a col·locar la part superior al seu lloc, cargola la part superior als gabinets des de baix i cargola les prestatgeries a la paret.

Els nostres armaris a mida de Moblesamida.net ofereixen un procés de disseny de servei complet per al vostre armari encastat a mida. Començant amb una estimació o consulta gratuïta a la llar, reunim els seus desitjos i necessitats per al disseny i l’ajudem a treballar amb les modificacions necessàries per aconseguir el resultat final desitjat. El nostre expert equip de disseny pot oferir opcions en múltiples punts de preu per assegurar-vos que està triant el millor disseny dins del seu pressupost. Moblesamida.net ofereix un procés de disseny de servei complet per al seu encastat personalitzat. Començant amb una estimació o consulta gratuïta a la llar, reunim els seus desitjos i necessitats per al disseny i l’ajudem a treballar amb les modificacions necessàries per aconseguir el resultat final desitjat. El nostre equip de disseny qualificat pot oferir opcions en múltiples punts de preu per assegurar-vos que està triant el millor disseny dins del seu pressupost.

Armarios empotrados

Armaris sota escala a mida

Estàs buscant un emmagatzematge inspirador sota les escales? Aquesta habitació en forma de falca sota les escales és similar a una terra de ningú de sabates que no combinen, la inusual caixa de plàstic i una creixent compilació de paraigües. És hora d’aprofitar al màxim l’espai perdut amb la guia completa d’idees d’emmagatzematge sota les escales. Des d’alternatives de prestatgeries funcionals i econòmiques i armaris sota les escales fins a luxoses sales de vins, segurament no tornaràs a llençar articles sota les escales.

En remodelar casa, trobareu diverses àrees que pot deixar de banda, sense adonar-se del seu potencial ocult. A la part superior d’aquesta llista hi ha aquestes enginyoses idees d’emmagatzematge sota les escales, que us brindaran el regal de l’espai. És possible que no reconegui com són de vitals les idees d’escales obertes fins que experimenti diversos usos intel·ligents i també se n’adoni del potencial. Per exemple, si us falta espai a la vostra cuina per guardar les llaunes i els aliments no peribles, podeu canviar ràpidament l’espai sota les escales per un armari sota les escales que s’ajusti a les vostres idees d’organització del rebost.

De tots els desafiaments de disseny de cases que hem enfrontat, determinar com podeu dissenyar aquest espai incòmode sota l’escala oberta és possiblement el més divertit. Difícil, és clar, però generalment divertit. Ens encanta considerar-ho com un trencaclosques que és satisfactori de resoldre, excepte que té resultats que realment salven el medi ambient. Ja sigui que vulgueu un racó de lectura còmode, necessiteu molt més espai d’emmagatzematge ocult o ja hagi estat contemplant la construcció d’un tocador, les possibilitats són il·limitades en aquest petit i humil racó. Així que continueu llegint per obtenir idees d’escales de soterrani elegants i intel·ligents que us permetran utilitzar l’àrea sota les seves escales.

Armarios bajo escalera a medida
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?