Escritorios a medida

Escriptoris a mida

Fabriquem escriptoris a mida

Fabricamos escritorios a medida

Moblesamida.net s’ha dedicat des dels seus inicis a brindar als clients l’oportunitat de personalitzar completament el vostre escriptori. Si vols gaudir d’un major nivell de personalització, l’Equip Exclusiu de moblesamida.net és aquí per ajudar-te. Cada centímetre quadrat de metall i fusta i cada detall detallat es poden personalitzar. Així és com donem vida als somnis. I com creem una cosa única. Dissenyeu el vostre propi escriptori de peu perquè s’adapti a la vostra oficina, espai i estil de vida. Disponible en la vostra elecció de bambú natural o alumini sòlid, un moblesamida.net personalitzat ofereix una àrea d’escriptori espaiosa amb fins a un 250% més de superfície que un escriptori de peu típic. Dissenyeu el vostre propi escriptori a mida perquè s’adapti a la vostra oficina, espai i estil de vida.

Si bé esmentarem específicament els escriptoris de peu personalitzats, aquest procés s’aplica a la creació d’altres solucions personalitzades, com ara:

Taulells de recepció
Escriptoris executius
Estacions de treball de radiologia
Pupitres per a professors
Àrees de col·laboració
Espais educatius
Entorn sanitari

Ja sigui que necessiti una forma, una mida, una capacitat d’elevació únics o una mica intermedi, Mobleamida.net pot ajudar-lo. Ara veiem com el nostre equip dóna vida a les solucions doficina personalitzades.

A Moblesamida.net, el nostre equip dissenya, desenvolupa i fabrica projectes personalitzats internament a la nostra fàbrica del centre de Barcelona. Des dels peus de l’escriptori fins a la superfície de treball, ho fabriquem tot. Això ens dóna la flexibilitat per adaptar fàcilment el nostre procés de fabricació a cada projecte individual.
No importa laplicació o el nivell de complexitat, moblesamida.net pot donar vida al seu concepte.

Per al primer pas, algú de moblesamida.net parlarà amb tu sobre el teu projecte. Analitzarem el concepte inicial i qualsevol necessitat o requisit específic que pugui tenir.
Aquesta és la seva oportunitat de mostrar qualsevol idea o dibuix que pugui tenir. Fins i tot treballarem a partir d’un esbós aproximat dibuixat en un tovalló

Al pas 2, els nostres enginyers prendran aquest esbós o concepte per crear un dibuix lineal en 2D de la configuració de l’estació de treball. Això ajuda a identificar la quantitat requerida de columnes, la longitud correcta als peus i molts altres components per aconseguir una estació de treball estable.
A continuació es mostra un exemple de com lequip de enginyeria de moblesamida.net va prendre un esbós i el va convertir en un dibuix denginyeria utilitzable.

Després, se us enviarà aquest dibuix i una cotització oficial per a la seva aprovació. Aquesta és la vostra oportunitat de revisar el projecte i sol·licitar qualsevol canvi addicional.
Tan bon punt s’aprovi el dibuix i la cotització i es rebi l’ordre de compra, el vostre projecte començarà la producció!

El vostre escriptori personalitzat entra en producció
Fabriquem i ensamblem la seva estació de treball personalitzada completa, des dels peus fins a la superfície de treball.

A moblesamida.net, estem feliços de tenir el millor dels dos mons. Comptem amb persones altament capacitades que treballen amb tecnologia, equips i processos de darrera generació, com els que trobaria en un fabricant important. Encara tenim les relacions i les expectatives que ens mantenen profundament compromesos amb la nostra feina i el nostre futur junts.

Fabricamos escritorios a medida

Mobiliari d'oficina a mida

Mobiliario de oficina a medida

Ja sigui que necessiti un ajustament personalitzat durant el procés d’acondicionament d’una oficina, o un taulell de recepció que representi la seva cultura corporativa, moblesamida.net ho pot fer exactament com ho desitja, lliurat i instal·lat a temps i dins del pressupost. moblesamida.net s’associa amb els tallers més qualificats per produir mobles de qualitat personalitzats amb materials i mà d’obra de qualitat. El nostre enfocament és produir resultats de qualitat per a cada client, cada cop que acudeixen a nosaltres a la recerca d’una solució de mobles personalitzats.

Basant-nos en la nostra àmplia gamma de socis proveïdors, podem dissenyar i fabricar solucions completes de mobles personalitzats en situacions en què els productes estàndard no poden complir els requisits. Els nostres especialistes en mobles personalitzats treballen amb vostè per donar vida a la seva inspiració a través del procés de disseny i poden proporcionar dibuixos de taller detallats i models 3D abans de la producció per garantir que el producte acabat sigui exactament el que espera. Podem completar comandes de mobles personalitzats petits o grans i proporcionar lliurament i fins i tot instal·lació si cal.

Un conjunt de mobles a mida és una excel·lent opció per a les organitzacions que volen infondre la seva marca única i estil corporatiu a les seves oficines o altres entorns de treball. Aprofitem el nostre equip de disseny i socis de fabricació de mobles per convertir la vostra visió de mobles personalitzats en realitat. Si està buscant desenvolupar una aparença única i millorada però no sabeu sobre els detalls més fins, estarem encantats d’aplicar la nostra experiència en disseny per pensar en la solució perfecta amb vostè.

Els materials amb què es fabriquen els mobles a mesura que s’ofereixen a través de moblesamida.net varien en funció de les teves preferències i pressupost. Si teniu preferències específiques pels materials, en la majoria dels casos podem fabricar-ho segons les vostres especificacions.

La nostra garantia de moblesamida.net és que els nostres mobles a mida compleixen amb els estàndards de seguretat i qualitat i que vostè estarà satisfet amb el resultat sobre la base del disseny acordat i les especificacions de la comanda.

Mobiliario de oficina a medida

Mobles de despatx a mida

Muebles de despacho a medida

Els escriptoris personalitzats d’oficina poden proporcionar el màxim emmagatzematge i organització. Ja sigui que el vostre espai sigui gran o petit, el nostre equip de disseny treballarà amb vostè per determinar les millors idees per maximitzar la funcionalitat i el seu propi estil personal. Les nostres opcions d’escriptori poden ser encastades o independents, segons les vostres necessitats.

Podem acomodar un espai d’escriptori incorporat per a 2-3 o més persones, ja sigui per a l’educació a casa, treballar des de casa o simplement un espai per treballar o fer feina escolar després d’hores.

Oculteu la torre de lordinador, la impressora i altres equips doficina en gabinets ventilats que eviten el sobreescalfament. Afegiu calaixos de fitxer, calaixos utilitaris i portes per a emmagatzematge addicional. Les opcions de prestatges poden ser ajustables o fixes segons les vostres preferències i necessitats.

Els complements de components per brindar-li la major funcionalitat en el seu nou espai poden incloure extraccions per a impressores, safata lliscant per a teclat o abatible, panys per a informació confidencial, gabinets darxius rodants perquè coincideixin amb els integrats i més.

Moblesamida.net posa a la disposició dels seus clients solucions d’espai d’oficines. Després de més de deu anys de desenvolupament, ha esdevingut el principal representant dels mobles doficina destil empresarial i insisteix en la innovació. També advoca per la millora de la comprensió de les persones sobre els mobles doficina i la persistència i recerca de conceptes i estils de disseny. És una de les primeres empreses de mobles doficina a ser qualificada com la indústria de la moda.

En el futur, moblesamida.net sempre s’adherirà a l’objectiu de crear una gamma completa de solucions d’espai d’oficina per als clients i continuarà innovant per establir i promoure la imatge de l’empresa, mentre busca l’últim disseny de productes, cerca de qualitat, servei al client. i altres aspectes. , Participi a la formulació estàndard de la indústria de mobles d’oficina personalitzats i converteixi’s en un membre important en el desenvolupament de la indústria.

Muebles de despacho a medida

Oficines personalitzades

Oficinas personalizadas

Moblesamida.net treballarà amb tu per crear una oficina privada i personalitzada que reflecteixi la teva marca i la teva cultura. Més enllà d’això, trobareu espais compartits bellament seleccionats juntament amb una sèrie de sales de reunions contemporànies totalment equipades. També oferim una gran quantitat de beneficis dissenyats per millorar la jornada laboral i brindar la màxima flexibilitat. Els dissenys d’oficines per a petites empreses que inspiren i organitzen poden generar energia creativa per mantenir els empleats feliços, còmodes i productius. Moltes persones han tingut l’oportunitat de treballar des de casa els darrers anys, i la sensació casolana és una cosa que els agradaria conservar mentre s’aventuren de nou en un entorn més professional. Fes una ullada a aquestes cinc idees despai doficina per veure com pot crear un espai doficina al que els seus empleats vulguin acudir cada dia.

Moltes oficines s’estan centrant a crear un espai de treball sostenible que vagi més enllà del reciclatge. Els dissenyadors d’oficines estan buscant maneres creatives de ser més sostenibles a través de la il·luminació, els mobles i els subministraments de treball. Mentre selecciona els nous mobles, inverteixi una mica de temps i investigui com els fabricants obtenen les matèries primeres que utilitzen per crear les seves peces.
Per exemple, moblesamida.net ofereix escriptoris fets amb un 93% de materials reciclats per establir una àrea d’oficina d’estil ecològic. També fabriquem els nostres dissenys localment a Barcelona. Els nostres escriptoris i cadires d’estil ecològic aporten un element natural a l’oficina alhora que afegeixen característiques modernes.
La il·luminació és una altra tendència de disseny d’oficines de què es parla molt. Els llums LED són populars, ja que estalvien electricitat i duren més que les bombetes tradicionals. No obstant això, la llum natural de les finestres sempre és un avantatge fàcil per a loficina. No només il·lumina lespai, sinó que també és una bona font de vitamina D per als empleats.

Els dissenys doficines per a petites empreses tenen a veure amb el minimalisme. Decorar amb elements simples i ordenar làrea crea un espai per pensar i manté a tots enfocats.
A les ciutats concorregudes, aquesta idea despai doficina està cobrant força. Mirar per la finestra de la teva oficina el trànsit i la gent ocupada ja pot ser aclaparador. Per tant, els propietaris de negocis intenten mantenir lespai interior net i fresc.
Moblesamida.net dóna suport a aquesta tendència de disseny doficina amb els nostres escriptoris, cadires i gabinets demmagatzematge simples que poden portar lenfocament de simplicitat a lespai de treball.

L’oficina és més que un lloc on els treballadors registren l’entrada i la sortida. Ha de reflectir la marca, la cultura de l’organització i els treballadors. Si esteu pensant en la decoració de l’oficina, no permeteu que ningú, ni tan sols el gerent de la vostra oficina, s’encarregue d’aquesta tasca si no està degudament capacitat. Requereix especial atenció i alguns punts crítics a considerar pel mobiliari doficina. Utilitzar mobles doficina personalitzats és una bona idea, ja que és una tendència comuna en lactualitat. Podeu millorar l’atractiu estètic de la vostra oficina i reflectir la identitat de la marca amb mobles d’oficina personalitzats. D’aquesta manera, podeu fer una impressió única a l’interior de la vostra oficina i és la millor manera d’utilitzar les cantonades, els llocs i les diferents àrees segons les vostres necessitats.

Oficinas personalizadas

Màxima Ergonomia

Máxima Ergonomía

Entre les moltes paraules de moda relacionades amb el disseny d’oficines i els negocis en general, sens dubte haurà escoltat moltes vegades: ergonomia.
Ara, és possible que ho hagi escoltat i que sàpiga que té alguna cosa a veure amb les cadires d’oficina en particular, però realment sap què és i per a què serveix? Fins i tot li podria interessar saber que hi ha més d’un tipus d’ergonomia, i no es tracta només del cos!
Si voleu que el vostre personal se senti còmode i recolzat durant el temps que passen asseguts als seus escriptoris o estacions de treball, és essencial que sàpiga sobre ergonomia i que la incorpori en el disseny de la seva oficina tant com sigui possible.
Els seients doficina han de ser còmodes, això és cert, però també han de bressolar i sostenir el cos per evitar el desenvolupament de condicions de dolor crònic.

L’ergonomia és una forma de disseny que se centra en les persones que treballen a l’espai. Per exemple, una cadira ergonòmica se centraria en la persona asseguda a la cadira, permetent ajustar-la segons la seva alçada, la seva amplada, la forma de la seva esquena, la longitud de les cames. És bàsicament un tipus de disseny científic que personalitza lentorn de treball duna persona.

Quan escolteu la paraula “ergonomia”, probablement només penseu en cadires, però l’ergonomia és en realitat un assumpte de gran abast. L’ergonomia es pot aplicar a qualsevol cosa que involucri persones, per la qual cosa es pot utilitzar a la indústria de l’esport, qualsevol cosa que tingui a veure amb la salut i la seguretat, fins i tot en dissenyar automòbils! L’objectiu general de l’ergonomia és minimitzar les possibilitats de lesions i, com a efecte secundari, augmentar-ne també la comoditat.

L’ergonomia no ha existit tant de temps en comparació amb moltes altres tècniques de disseny, i es va començar a fer servir a finals de la dècada de 1940. Per crear qualsevol tipus de mobiliari d’oficina que tingui un disseny ergonòmic, es tenen en compte molts factors diferents , com la psicologia, la fisiologia i, per descomptat, el disseny denginyeria. Això visita àrees tals com a formes i mides corporals mitjana de la població en general, variacions específiques dins d’ella, biomecànica i qualsevol problema ambiental, com vibració, temperatura, so, etc.

Sona complicat, i quan es fabrica qualsevol producte ergonòmic, com a mobles d’oficina contemporanis, el procés és llarg i força profund. Tot i això, el resultat final val més que el temps. Podeu trobar que certs articles ergonòmics són més cars que aquells que no inclouen la paraula Ergonomia. El que ha de fer és sospesar els pros i els contres en termes de beneficis i costos, i arribar a una decisió que s’adapti millor al negoci i als empleats.

Les sales de dissenyades sense consideracions estètiques de mobles i decoració tendeixen a tornar-se estressants i caòtiques amb el temps. Sovint, aquests mobles es descuiden i les persones trien altres àrees de la casa per descansar. En dissenyar sales d´estar, és essencial fer de l´ergonomia una part central del disseny. Seleccioneu els vostres mobles acuradament i trobareu que la seva llar pot ser tan còmode com ho necessita. necessites ajuda amb el teu disseny? Parla avui amb els experts de moblesamida.net!

Máxima Ergonomía

Escriptoris juvenils a mida

Escritorios juveniles a medida

Està cercant un escriptori juvenil personalitzat i una estació de tasques que no només els encantarà als seus fills, sinó també a vostè? En altres paraules, un escriptori personalitzat que sigui alhora funcional i estèticament atractiu? Aleshores has vingut al lloc correcte! Enrere van quedar els dies en què simplement podies ajuntar algunes coses en una habitació per crear un dormitori per a nens. Avui dia, tant els dissenyadors com els pares tenen una cura increïble quan es tracta de dissenyar les habitacions dels nens. És un espai personal que reflecteix els gustos, les eleccions i els interessos del seu fill.

Si ja teniu una sala de jocs per als seus fills, la tasca dafegir espai a lescriptori es torna encara més fàcil. Des d’armaris oberts que es poden convertir en estacions de treball fins a petits racons a la sala d’estar o al saló que ofereixen l’espai necessari, hi ha molts llocs que es poden convertir en escriptoris per a nens. No importa on col·loquis l’escriptori dels nens, hi ha algunes regles bàsiques que faries bé de complir. Mai no dissenyis una estació de treball per a nens que sigui avorrida i monòtona. Fins i tot si opta per un tema minimalista a la resta de l’habitació amb tons apagats, assegureu-vos que aquesta petita butxaca sigui vivaç i atractiva. Els estudis suggereixen que les ments inquisitives dels nens s’avorreixen força amb la monotonia.

Dissenyeu un espai d’escriptori que sigui innovador, amb colors esportius o un tema de la vostra elecció i que sigui visualment atractiu. Si bé l’aparença és important, mai no comprometi la funcionalitat. Tot ha d’estar a una alçada que sigui fàcilment accessible per a ells. Els espais descriptori per a nens han de ser molt més flexibles. A mesura que els seus fills creixen, les seves estacions de treball també han de créixer juntament amb les diferents necessitats. Aquesta és precisament la raó per la qual val la pena planificar amb molta antelació. Optar per un escriptori en tons neutres i després utilitzar art addicional per alegrar lespai ajuda. A mesura que el vostre fill entra a l’adolescència, simplement podeu eliminar l’obra d’art i els motius colorits i convertir el mateix espai en un entorn més adequat.

Els dissenys descriptoris per a nens vénen en una àmplia varietat de colors, formes i mides. De fet, no es necessita gaire per incorporar-ne un a les habitacions. Tenint en compte tots els avantatges que aporten, són realment imprescindibles!

Escritorios juveniles a medida
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?