Armaris sota escala Martorell

Armaris sota escala Martorell

Armaris sota escala Martorell, qualitat a tots els nostres productes

Armaris sota escala Martorell

SOLUCIONS D’EMMAGATZEMATGE SOTA DE LES ESCALES

Sota De les teves Escales… No Sota De les Teves Peus

Les unitats d’emmagatzematge sota les escales de Mobles a Mida emmagatzemen ordenadament els articles que tradicionalment abarroten l’espai del passadís, des de sabates i abrics fins a joguines i equipatge. Sense necessitat d’obres de construcció, el nostre guardonat equip instal·la les unitats en un sol dia.

A la llar mitjana, un ampli espai d’emmagatzematge és una novetat. Trobar solucions d’emmagatzematge que siguin pràctiques i atractives és una altra batalla. No obstant això, moltes cases tenen oportunitats despai d’emmagatzematge que simplement no sutilitzen en tot el seu potencial. A sota de les escales hi ha un d’aquests espais d’emmagatzematge.

L’escala a sota està molt subestimada en termes de la contribució que pot fer a casa seva, quant a espai i estil. El seu sota les escales és probablement una àrea per la qual passa moltes vegades en un dia, però, es considera que el seu espai d’emmagatzematge més valuós està amagat en una habitació.

Des d’armaris sota les escales on s’amunteguen les pertinences a terra fins a còmodes que deixen espai desaprofitat a la part superior, posterior i laterals. Sota les escales es desaprofita espai a moltes llars, i hi ha tantes solucions d’emmagatzematge per triar!

Mobles a Mida reconeix la necessitat de solucions d’emmagatzematge belles i pràctiques a casa, per la qual cosa presentem la nostra elecció d’idees d’emmagatzematge sota les escales:

Mobiliari encastat Mobles a Mida per sota les escales

Els mobles encastats de Mobles a Mida es fabriquen a mida per a cada client. Mesurem el teu espai exacte al mil·límetre per assegurar-nos que els teus armaris de paret siguin absolutament perfectes.

També fem servir un intel·ligent sistema de marc frontal, el que significa que no hi ha part superior, posterior ni laterals, i això us permet utilitzar cada centímetre d’espai que té. Aquest sistema ens permet descobrir fins al doble despai demmagatzematge en comparació amb els mobles independents tradicionals.

Alguns fabricants de mobles encastats utilitzen un disseny de carcassa, que és quan els mobles encastats tenen una part superior, del darrere i laterals. Obtindreu menys espai d’emmagatzematge utilitzant un disseny de carcassa. No obstant això, pregunti-li al seu consultor de disseny sobre això, ja que Mobles a Mida pot utilitzar lestructura que prefereixi.

CONTACTE
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?