Armario Bajo Escalera en Begues

Armari Baix Escala a Begues

Armari Baix Escala a Begues, No més espai desaprofitat sota una escala! amb les nostres unitats d’escala totalment personalitzables

Armari baix escala per configurar

Adaptable sota pendent o sota d’escales

Armari Baix Escala a Begues, optimitzi l’espai d’emmagatzematge del teu interior. Vestidor, armari, prestatge decorativa, tot és possible en el nostre configurador. Simplement ingressi les teves mesures i el teu mobiliari s’adaptarà al pendent de la teva escala.

Tot el que ha de fer és adaptar el teu disseny a les teves necessitats i desitjos.

Els colors que millor realçaran el teu interior i es combinaran perfectament amb la teva escala.

Des del color més tradicional (blanc, gris o roure emblanquinat) fins al més “cridaner” (taronja, blau o vermell), hi ha per a tots els gustos! Canvieu els colors i experimenti amb diverses variacions abans de trobar la combinació correcta.

CONTACTE

Des d’emmagatzematge sota les escales fins impecables acabats i disseny

Armari baix escala configurable i personalitzable

El nostre configurador ofereix moltes possibilitats de creació i modificació. Podeu definir amb precisió la forma de el gabinet sota les escales: alçada de cada costat, ample de les columnes, així com la part superior: punxeguda o plana.

Les portes es poden muntar a la superfície i sobresortir lleugerament sobre la part superior dels mobles per a una unió perfecta amb el travesser de l’escala.

Coneixem les limitacions d’optimitzar un espai sota les escales i és possible aprofitar a el màxim la profunditat i el volum disponibles. Aquesta configuració també és possible en pendent, perfectament ajustada a la pendent de la teva sostre.

Mobiliari d’escala a mida

La intel·ligent combinació d’una escala sòlida i còmoda i un espai d’emmagatzematge: les nostres unitats d’escala són la solució ideal per fer que el teu entrepís sigui més accessible mentre optimitza l’espai d’emmagatzematge disponible a l’habitació.

Per a la habitació d’un adolescent o una habitació de convidats, l’ús d’una unitat d’escala li oferirà més que un fàcil accés a l’àtic, ¡a més de l’emmagatzematge!

Els nostres mobles cantoners a mida

Amb els nostres mobles cantoners fets a mida, mobla tota la vostra habitació.

Ja sigui per a un moble raconera per personalitzar el teu vestidor o per a un moble d’emmagatzematge a la cantonada del teu saló, pots crear el moble que més t’agradi però sobretot als teus mesures gràcies al nostre configurador online.

Armari d’alçada variable

Els nostres mobles completament personalitzables poden tenir diferents altures de columna, per així adaptar-se el màxim possible a la teva estada.
Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?