Armari a mida Sota Escala a Tortosa

Armari a mida Sota Escala a Tortosa

La nostra Empresa de Armari a mida sota Escala a Tortosa, Excel·lència per a la teva Llar!

El soterrani és un espai que molt sovint no s’utilitza. En realitat té un potencial de mil.

Llavors, si té una casa amb diversos pisos i un tram d’escales a la vista, ‘aprofiti aquesta oportunitat! Un armari a mida sota les escales no només és una opció útil perquè et donarà l’oportunitat d’organitzar millor les teves coses, sinó també una manera de fer que els teus mobles siguin més harmoniosos.

De fet, un espai que es deixa buit crea un desequilibri en una habitació que sovint, especialment en habitacions petites, pot arruïnar l’efecte general.

Per això, si has trigat molt a triar els mobles adequats per transmetre la teva personalitat a la teva llar: no deixis que un racó sense usar arruïni el que has fet.

Així mateix, crea encara més espai de què tens ara optimitzant tot el volum: només amb un projecte a mida podràs aprofitar cada mil·límetre del teu soterrani de la millor manera.

CONTACTE

Un armari per a cada necessitat !!

L’espai per guardar la teva roba i objectes a casa mai és suficient. Certament, però, depenent d’on estigui el tram d’escales que condueix a la planta superior, pot aprofitar l’armari sota les escales d’una manera diferent.
Armari sota les escales a l’entrada

Té escales a l’entrar a la casa, just a la banda de l’entrada? L’armari sota les escales pot convertir-se en un pràctic armari per jaquetes i abrics.

Afegiu prestatges i calaixos i també organitzi accessoris i sabates. Així, quan surtis pots triar còmodament entre tot el que tens i tornar a casa no t’arrisques a crear confusió a l’deixar les teves coses per aquí.

Armari sota les escales al passadís

Si, d’altra banda, el soterrani està ubicat en un passadís, potser prop de l’bany o els dormitoris, pot utilitzar el teu guarda-roba per guardar roba de llit neta, canviar d’estació o com a traster per tota la resta. no tindria el teu propi espai.

Armari sota les escales a la zona d’estar

Quan la rampa està a la sala d’estar, l’armari sota les escales té mil possibilitats d’ús.

Guardeu els teus plats, gots i estovalles més preuats, o els llibres i objectes que no desitja exhibir a la prestatgeria.

També pot convertir-se en una zona d’estudi: només obre les portes i tindràs un despatx just a la banda de sofà o taula on menges.

I si es converteix en el teu rebost? Protegeix de la llum directa tots aquells aliments que sempre són convenients per tenir un subministrament a casa, sense ocupar espai útil a la cuina.

Idees per a mobles a mida sota les escales.

Principalment, el compartiment sota de les escales a petita no s’usa. És una zona morta. Trobar una solució de decoració en aquests casos és difícil.

Es per ells, precísament per aquests MOTIUS es necessària una intervenció de fusteria. Gràcies a un mobiliari a mida, et Permet que Aprovech l’espai A sota de les escales com més t’agradi.

Per tant, Pot crear un moble de televisió, una prestatgeria per als teus manuals o, com en aquest cas, crear directament un vestidor. Gràcies a el tancament lineal, l’ambient es estèticament molt lineal i espaiós.

Així mateix, Dins el vestidor POTS personalitzar l’espai tu gust. És possible instal·lar lleixes, calaixos, penjadors i molt més. A més, gràcies a la personalització que posaran a disposició nostra fusteria, serà extremadament fàcil canviar la ubicació dels prestatges.

D’aquesta manera, no puede ajustar la disposició de tu roba de ACORD amb les teves preferències sense restriccions. El mobiliari de tu llar serà exactament com el desitjava, tant des del punt de vista pràctic com estètic.

Obre xat
Et puc ajudar?
www.moblesamida.net
Hola, et puc ajudar?